Nyheder3. marts 2024 (opd. 5. september 2024)

Mette Abildgaard fortæller: Det snakkede Søren Pape om, da han faldt om

Det nåede både at handle om Donald Trump og ældrepolitik, inden at Søren Pape fredag faldt om med en hjerneblødning

Søren Papes liv i billeder

LÆS OGSÅ: Mette Abildgaard ringede 112: Pludselig gik Søren Pape i stå

Politisk ordfører for De Konservative Mette Abildgaard siger på TV 2 News, at Søren Pape nåede at fortælle, at han havde givet et interview om Donald Trump og også sige lidt om ældrepolitik, inden han faldt om fredag.

- Det er tydeligt, han får det skidt, og så falder han om.

- Jeg føler mig tryg ved, at vi ikke kunne have gjort andet eller mere i situationen. Så fulgte nogle frygtelige timer, og så modtog vi den frygtelige besked lørdag, siger hun.

Søren Pape Poulsen (K) under kongefamiliens besøg på Christiansborg Slot i København, mandag den 15. januar 2024. Det er første gang at kongefamilien besøger Folketinget efter deres nye officielle roller.. (Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix)
Søren Pape Poulsen snakkede om ældrepolitik, kort før han fik en hjerneblødning fredag.
 Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix

De kommende dage skal nu bruges på at samle medarbejdere, hovedbestyrelsesmedlemmer og folketingsgruppe, da partiet er i chok.

- Vi bruger noget tid på at samles og mindes, og så skal vi have Søren godt lagt i jorden, og det vil vi gøre vores bedste for at gøre i Sørens ånd.

- I dag er der hidkaldt forskellige assistancer, som kan bistå de mennesker, der var til stede, men også de mennesker, der arbejdede meget tæt på ham.

- Vi er mange, som har brug for at tale med hinanden og måske også snakke med professionelle. Og det bliver der mulighed for i den kommende tid, siger Mette Abildgaard til TV 2 News.

Søren Pape Poulsen blev pludselig ramt af en hjerneblødning fredag eftermiddag. Lørdag døde han.

Sponsoreret indhold