Nyheder31. august 2024 (opd. 5. september 2024)

Oasis er tilbage: Billetter skaber store problemer

Allerede inden billetterne blev sat til salg, meldte brugere om problemer
Billetterne bliver solgt til britiske koncerter.
Billetterne bliver solgt til britiske koncerter.
 Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er lørdag enorm interesse for at købe billetter til koncerter med det gendannede britiske rockband Oasis.

Allerede inden billetterne blev sat til salg klokken 10 dansk tid, meldte brugere om problemer med at få adgang til Ticketmaster, See Tickets og Gigs and Tours, der sælger billetterne til de britiske koncerter.

Det skriver BBC.

Oasis gik i opløsning i 2009. Det skete, da gruppens sangskriver og guitarist, Noel Gallagher, erklærede, at han ikke længere kunne arbejde sammen med sin lillebror, sanger Liam Gallagher.

Brødrenes forhold er både berømt og berygtet for at være præget af stridigheder.

Men tidligere på ugen blev det altså meddelt, at bandet genopstår og vil give koncerter næste år.

Lørdag giver Ticketmaster fans tips til, hvordan de bedst kan sikre sig billetter.

- Fans rådes til at holde deres plads i køen, sørge for, at de kun bruger et faneblad, rydde cookies og sikre, at de ikke bruger nogen VPN-software på deres enhed, lyder det fra en talsperson ifølge Sky News.

De første billetter til bandets i alt 17 koncerter i Storbritannien og Irland i sommeren 2025 blev fredag aften sat til salg i forsalg til fans af bandet.

Men kun få minutter efter, at forsalget var begyndt, begyndte billetkøbere at videresælge de eftertragtede billetter til op mod 40 gange den oprindelige pris, berettede BBC.

Bandet skal efter planen spille fem koncerter på stadionet Wembley, fem i Manchester, tre i Skotland, to i Wales og to i Irland, skriver Sky News.

Lørdag oplevede folk i køen til London-koncerterne på Wembley, at der var mere end en million mennesker foran dem.

Andre blev sat ind i, hvad de beskrev som en "kø til køen", hvor alle tre billetsælgere omdirigerede folk til en side, der fortalte, at deres hjemmesider oplevede stor efterspørgsel. Det skriver BBC.

Ifølge Sky News videresælges billetter lørdag for lige over 7000 britiske pund - omkring 62.000 danske kroner.

På det sociale medie X minder bandet om, at billetter kun kan videresælges gennem Ticketmaster og Twickets til den oprindelige pris.

Billetter, der videresælges gennem sekundære billet-hjemmesider, er enten forfalskede eller vil blive annulleret af arrangørerne, lyder det.

Sponsoreret indhold