Nyheder10. december 2023

Østjyde vinder syv millioner i Lotto – og vil gøre noget uventet

En 79-årig østjyde har vundet hele syv millioner i Lotto, men har ikke planer om at ødsle pengene væk på sig selv, familien eller vennerne. Manden har nemlig en anden plan
En ældre herre har vundet syv millioner kroner i Lotto, men agter ikke at bruge pengene på sig selv.
En ældre herre har vundet syv millioner kroner i Lotto, men agter ikke at bruge pengene på sig selv.
 Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

For nylig fik en 79-årig mand fra Østjylland en uventet – men ikke mindst fantastisk – besked: Han havde vundet hele syv millioner i Lotto.

Manden har dog hverken planer om at ødsle pengene væk på sig selv, sin familie eller sine venner. I stedet har han helt andre planer med pengene.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Manden vil nemlig bruge pengene – helt anonymt – på gode gerninger blandt de mest trængende.

– Jeg fylder 80 næste gang, så mit timeglas er jo ved at rinde ud. Men jeg kan stadig nå at gøre noget godt for andre. Måske nogen i den tredje verden. Jeg har altid haft ondt af de mennesker, der har det hårdt og som trænger til en håndsrækning. Min søn og jeg har tidligere hjulpet meget på den måde, og det er tanken, at vi vil gøre det igen, siger han i pressemeddelelsen.

– Måske kan jeg give lidt til en skole eller et hospital eller måske bare til en vandbrønd et sted i den tredje verden. Et sted, hvor de virkelig har brug for det tilføjer han.

Sponsoreret indhold