Nyheder30. november 2022

Seere raser over DR-beslutning: - Der røg familiehyggen!

‘Disney Sjov’ er snart fortid og at tolke ud fra danskernes reaktion på sociale medier, falder den beslutning ikke i god jord
Danskerne raser over DR-beslutning om Disney Sjov
Mange danskere virker til at have samme skeptiske udtryk som Pluto, da DR annoncerede, at det er slut med 'Disney Sjov' hver fredag.
 Foto: DR

Først smed TV 2 julekalenderen ‘Alletiders Julemand’ fra 1997 på porten, og nu har DR besluttet at sige farvel til ‘Disney Sjov’ efter tre årtier.

At tyde på sociale medier er danskerne ved at få nok af, at det, som mange af os forbinder med barndom og nostalgi, skal fjernes eller erstattes.

SE og HØR’s Facebookside er kommentarsporet i hvert fald fyldt godt op af sure miner fra ‘Disney Sjov’-fans.

- Dér røg den familiehygge, skriver en bruger på Facebook, der er vokset op med fredagshygge til det ugentlige program.

En anden melder sig også i koret af skuffede forældre, der gerne ville dele glæden ved ‘Disney Sjov’ med deres børn.

- Hvorfor er det lige, at alt det, vi har glædet os til at vise vores egne børn, bliver fjernet på stribe. Hold nu op, hvor er det dybt tragisk, at vores børn ikke har mulighed for at vide, hvad "Disney Sjov" er eller Pyrus’ sliksang. Jeg er sgu forarget over, hvad Danmark er gået hen at være blevet til.

Selv om "Disney Sjov" lukker, er det dog ikke helt slut med fredagshyggen. Programmet vil nemlig blive erstattet af noget helt nyt i samme sendetidspunkt, der går under navnet 'Fredags Tam Tam'. Det nye progam får premiere 6. januar 2023.

Det er dog ikke alt med Disney, som DR stopper med at sende. Du kan stadig se det populære "Disney Juleshow" den 24. december.

Sponsoreret indhold