Nyheder11. februar 2015

TV-værts bøn: Hjælp mig med at finde Coco

Charlotte Beders elskede hund blev onsdag stjålet
Af af
Charlotte Beder og Coco er blevet genforenet.
Charlotte Beder og Coco er blevet genforenet.
 Foto: Dan Mariegaard og twitter



TV 2 News-værten Charlotte Beder udlover nu en dusør på 10.000 kroner til den eller de personer, der kan bringe hendes elskede hund, Coco, hjem.

Coco, som er af racen Westie, har nemlig været sporløst forsvundet, efter at den bil - som Coco befandt sig i, onsdag blev stjålet, fortæller den desperate TV-vært til tvtid.dk:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ff63c1e353824fc1ae90baa37747d5d6.jpg



Charlotte Beder har haft den lille uldtot i fem år - og hun vil meget gerne have sin elskede hund hjem igen (Foto: Privat/Twitter)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/37327844d36c4edc86fcb87a829c92eb.jpg



Lille Coco sad i denne bil, som onsdag blev stjålet (Foto: Privat/Twitter)


- Min hundelufter havde været ude og gå tur med Coco og to andre hunde i skoven. Bagefter var han lige inde et kort øjeblik i Aldi på Borups Allé (i København, red.), og da han kom ud igen, var bilen væk, siger Charlotte Beder til tvtid.dk og tilføjer:

- Jeg har udlovet en dusør på 10.000 kroner til den, der finder Coco. Måske er bilen blevet efterladt et eller andet sted med hundene indeni, siger Charlotte Beder.

Hun opfordrer derfor alle om at kontakte redaktionen på TV 2 News eller politiet på telefonnummer 114. hvis man har oplysninger i sagen.

Sponsoreret indhold