Viralt5 timer siden

Åhh nej! Vil de fjerne Molly fra familien igen?

Noget tyder på, at bekymringerne ikke er slut for den australske familie, der har husskaden Molly som kæledyr
I foråret måtte husskaden Molly undvære sin familie i 45 dage. Spørgsmålet er, om det nu vil ske igen?
I foråret måtte husskaden Molly undvære sin familie i 45 dage. Spørgsmålet er, om det nu vil ske igen?
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Rørende video: Her bliver Molly genforenet med sin familie

I foråret blev husskaden Molly tvangsfjernet af de australske myndigheder – og først efter 45 dages kamp vendte fuglen hjem til sin kærlige familie.

Desværre lader det dog ikke til, at kampen endnu er forbi for familien, der foruden fugl også tæller ægteparret Juliette Wells og Reece Mortensen samt de to hunde Ruby og Peggy.

For nu er der blevet sået tvivl om den licens, som familien i sin tid fik udstedt for at kunne beholde Molly.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-15/Skaermbillede-2024-04-15-kl.-12.46.00.png
At Molly og Peggy er gode venner, hersker der ingen tvivl om. De er nærmest som søskende - selv om den ene har vinger og fjer og den anden poter og pels.
 Foto: Privat

Ifølge det australske medie Current Affair er det en anonym vildtarbejder, der har klaget over den tilladelse, som det såkaldte Queensland's Department of Environment, Science and Innovation (DESI), udstedte tilbage i foråret.

Hvad udfaldet af klagen kan ende med, vides endnu ikke. Men Mollys familie holder både humøret og håbet højt:

– Molly har altid, og vil altid, være vores fokus. Vi vil bare gerne videre og få dette overstået, siger familien ifølge det australske medie.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-15/Skaermbillede-2024-04-15-kl.-11.35.10.png
Peggy og Molly blev i foråret genforenet efter 45 dage - og så stod den ellers på hygge.
 Foto: Privat

Historien om Molly gik verden rundt, da det i foråret kom frem, at de australske myndigheder havde valgt at fjerne fuglen fra familien.

Det vakte nemlig lige dele vrede og harme hos befolkningen – ikke bare i hjemlandet Australien, men flere steder over hele verden.

Fuglen har hele sit liv boet hos den australske familie, der tog den lille fugleunge til sig i 2020, efter at fugleungen var faldet ud af reden.

Familien opkaldte fuglen Molly og opfostrede Molly hjemme, hvor den især udviklede et tæt og kærligt forhold til hunden Peggy.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-15/Skaermbillede-2024-04-15-kl.-12.49.37.png
Molly med mor og far, Juliette Wells og Reece Mortensen, og sine søskende, Ruby og Peggy.
 Foto: Privat

Der var dog ét problem: Familien brød loven, da de tog den vilde fugl til sig, og derfor valgte den australske naturstyrelse – det såkaldte Queensland's Department of Environment, Science and Innovation (DESI) – 1. marts at tage fuglen fra familien.

Og det skabte altså straks kritik og debat i den australske befolkning, der forlangte, at DESI afleverede lille Molly tilbage til sin familie.

Det skete efter 45 dage, hvor familien delte det rørende øjeblik, hvor husskaden blev genforenet med sin familie. Men noget tyder altså på, at prøvelserne ikke er helt slut for familien.

Sponsoreret indhold