Viralt3. juli 2024

Hjerteskærende: Influencer dør med sin elskede hund ved sin side

Falko Ochsenknecht var en tysk influencer, som ikke lagde skjul på sit kærlighedsforhold til sin hund. Nu er han gået bort med sin bedste ven ved sin side
Influenceren og tv-skuespilleren 39-årige Falko Ochsenknecht afgik mandag ved døden.
Influenceren og tv-skuespilleren 39-årige Falko Ochsenknecht afgik mandag ved døden.
 Foto: Instagram/falkoochsenknecht_offiziell

Den tyske tv-skuespiller og influencer Falko Oscsenkeckt er afgået ved døden kun 39 år gammel, bekræfter hans kæreste og nærmeste venner.

TikTok-stjernen, som havde mere end 200.000 følgere på det sociale medie, har flere gange givet udtryk for sin store kærlighed til sin hund, som endte med at følge ham til det sidste.

Det skriver tyske RTL.

Falko Oscsenkeckt var kendt fra den populære tyske tv-serie "Berlin – dag & nat", som har kørt på tysk tv siden 2011.

Skuespilleren har siden sin medvirken i programmet rykket sin karriere over på de sociale medier, hvor han var en populær influencer.

Den populære TikTok'er blev mandag fundet på sin adresse efter hans hushjælp slog alarm – hun kunne ikke få adgang til lejligheden, og kunne samtidig høre Falkos hund gø, som han aldrig ville lade være alene hjemme, forklarede kvinden.

Oscsenkeckt er angiveligt død på grund af en hjertefejl, fortæller hans ven. Men han havde formentlig sin bedste ven, hunden Emme, ved sin side til det sidste.

"En hund er et levende væsen, som elsker dig mere end dig selv. Emma er nok den dejligste hund, der findes," har han tidligere skrevet på Instagram med et billede af ham selv og den søde hund.

Onsdag florerede rygterne om hans død på de sociale medier – det er nu blevet bekræftet af blandt andet hans kæreste.

– Desværre har min elskede sjæleven pludselig forladt os. Jeg skriver denne post, fordi rygterne allerede florerer derude, har kæresten oplyst.

Tysk Politi har bekræftet, at der var en politioperation på hans adresse mandag – her blev han fundet død.

– Vi fandt en livløs person i lejligheden, og vi er nu i gang med at efterforske dødsfaldet.

Sponsoreret indhold