Viralt4. januar 2024

Hund spiste over 27.000 kroner

Det er lykkedes et ægtepar at stykke en god portion af beløber sammen, efter at deres hund spiste kontanter for flere tusind dollar
En hund vidste formentlig ikke, hvilken formue den var i gang med at mæske i sig, da den gnaskede løs på et bundt pengesedler.
En hund vidste formentlig ikke, hvilken formue den var i gang med at mæske i sig, da den gnaskede løs på et bundt pengesedler.
 Foto: Colourbox

Hunden Cecil havde aldrig været uartig - indtil han en eftermiddag i december spiste pengesedler til en værdi af 4000 amerikanske dollar.

Cecils ejer Clayton Law fortæller, at han og hustruen Carrie Law var mere chokerede end vrede over deres hunds nyfundne appetit for penge.

- Cecil er en fjollet fyr, og han er meget kræsen. Han ville aldrig røre en bøf, der stod fremme på bordet, for han er ikke motiveret af mad, sagde Carrie Law til The Washington Post.

- Men han er åbenbart motiveret af penge.

Pengene, der skulle bruges til at betale for opsætningen af et nyt hegn, måtte ægteparret efterfølgende samle ind og stykke sammen.

Det er lykkedes dem at finde og indsamle ødelagte pengesedler til en værdi af 3550 amerikanske dollar, som nu skal sendes ind til deres bank i håb om, at få deres penge tilbage.

Ægteparret fortæller, at de har grint meget over den absurde situation efterfølgende.

Sponsoreret indhold