Viralt2. maj 2024

Lene fik et chok, da hun luftede sin hund: Det kunne være endt helt galt

Lene Hansens elskede hund Bella måtte akut til dyrlægen efter en skøn gåtur i forårsvejret. Nu advarer Lene andre hundeejere i denne tid
Lene Hansens elskede hund Bella måtte akut til dyrlægen efter en skøn gåtur i forårsvejret. Nu advarer Lene andre hundeejere i denne tid.
Lene Hansens elskede hund Bella måtte akut til dyrlægen efter en skøn gåtur i forårsvejret. Nu advarer Lene andre hundeejere i denne tid.
 Foto: Privat

En skøn gåtur i forårsvejret var sidste år ved at ende fatalt for Lene Hansens elskede hund Bella.

For pludselig sprang hunden op – og Lene Hansen og hendes mand var straks klar over, hvad der var sket: Bella var blevet bidt af en hugorm.

– Vi havde faktisk netop talt om, at vi skulle passe på, for det var nu, at hugormene kom frem. Så da Bella pludselig sprang op i luften med et skrig, vidste vi godt, hvad der var sket, fortæller Lene Hansen til SE og HØR.

Parret, der bor i Ydby i Nordjylland, skyndte sig hjem fra gåturen i Agger. Og hjemme blev det da også hurtigt tydeligt, at Bella var blevet bidt af den giftige slange.

– Det var simpelthen så frygteligt at se på hende. Hun hævede voldsomt op, og vi kunne slet ikke røre ved hendes næse eller mund. Hun havde simpelthen så ondt, fortæller Lene Hansen til SE og HØR.

Til sidst var Bella så medtaget, at hun ikke engang kunne åbne sine øjne. Hun var slet og ret hævet op i hele hovedet.

– Vi forsøgte at give hende vand med en engangssprøjte, men ikke engang det lykkedes. Vi blev bange for, om hævelsen ville gå i hendes hals, så derfor skyndte vi os at ringe til akutdyrlægen, og Bella fik hurtigt noget modgift, fortæller Lene Hansen.

Heldigvis virkede modgiften ganske hurtigt.

– Allerede dagen efter havde hun det meget bedre.

I dag – næsten præcis et år efter den skræmmende oplevelse – er Bella heldigvis uden mén. Men Lene Hansen og hendes mand er dog ganske påpasselige, når de nu lufter Bella og deres anden hund. Og de vil også gerne advare andre i denne tid:

– Vi ved, at det er nu, hugormene kan finde på at bide. Så det er altså om at passe på vores firbenede venner.

Sponsoreret indhold