
Få opskriften på Gustavs træstammer

Her kan du få opskriften på Gustav Salinas lækre træstammer.
De er et sundere alternativ til julegodter her i julen.

(Foto: Peter Grosen)


Gustav Salinas: Køber fræk benzinsluger kontant
Massen:
70 g vanilje-proteinpulver
50 g IMO (klar sirup uden sukker)
60 g peanutbutter
40 g saltet peanuts
½ dl vand
Marcipanen:
50 g affedtet mandelmel
20 g chokolade-proteinpulver
30 g sukrinmelis
1 spsk. kakao
1,5 pasteuriserede æggehvider

Så mange penge har Gustav brugt på sit ansigt

Gustav søger medvirkende til nyt TV-program
Fremgangsmåde:
Bland massen i din røremaskine, skær massen ud i fem lige store stykker, og rul dem til pølser. Læg dem på en tallerken dækket af madfilm, og lad dem hvile i køleskabet, mens du laver marcipanen.
Bland ingredienserne til marcipanen i din røremaskine (er den tynd, tilsætter du lidt ekstra mandelmel og lader den hvile i fryseren i fem minutter).
Drys godt med sukrinmelis ud på bordet, og rul marcipanen ud. Tag pølserne, og skær marcipanen til, så den passer, og rul pølserne ind i marcipanen. Sæt dem på køl i fem minutter.
Smelt chokoladen i et vandbad. Når chokoladen er smeltet, dypper du enderne deri. Derefter sættes træstammerne på køl, til chokoladen er stiv.

(Foto: Peter Grosen)
Læs mere om Gustav Salinas i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.
I videoen fortæller Gustav, hvordan du undgår julesulet:
Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube