Sport30. august 2024 (opd. 5. september 2024)

Caroline Wozniacki med problemer: Må aflyse træning

Rygproblemer får nu betydning for danskerens planer
Caroline Wozniacki har aflyst fredagens træning. 
Caroline Wozniacki har aflyst fredagens træning.
 Foto: Geoff Burke/Reuters/Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki skulle have trænet på US Opens anlæg fredag klokken 11 lokal tid - 17 dansk tid - men det blev ikke til noget.

Danskeren aflyste sin træningstid, fremgår det af turneringens hjemmeside.

Årsagen skal findes i, at hun i sin kamp sent torsdag aften blev skadet i ryggen. På det efterfølgende pressemøde oplyste hun, at ryggens tilstand fredag morgen ville afgøre, om hun skulle træne eller ej.

Fredag morgen vågnede hun op med smerter, oplyser hendes far og træner, Piotr Wozniacki.

- Hun har smerter, men ikke så alvorligt, at hun bare ligger på hotellet. Vi er kommet herhen, siger Piotr Wozniacki med henvisning til US Open-anlægget.

- Caroline er hos fysioterapeuten nu og skal ikke træne i dag. Hun skal slappe af og have vigtig massage og diskutere, hvad hun skal gøre med fysioterapeuten.

Piotr Wozniacki mener ikke, at der går noget tabt ved at holde en fridag fra tennis før lørdagens kamp i tredje runde mod verdens nummer 143, Jessika Ponchet.

- Vi reserverede træningstiden for at se tiden an. Efter morgenmaden snakkede vi om, at det er langt bedre med en pause. Hun kan godt ramme bolden, så det ville være spild af hendes kræfter. Hun har spillet nok tennis de første runder.

Skaden i ryggen, der ramte midt i andet sæt i torsdagens kamp mod Renata Zarazua, har været et tilbagevendende problem efter Caroline Wozniackis fødsler.

- Det er ikke første gang. Det skete også i Australien. Det kommer engang imellem, når hun har trænet i mange timer. Sport er dejligt, men det er også hårdt. Men hun ved, hvad hun skal gøre, siger Piotr Wozniacki.

Lørdagens kamp spilles som den tredje på Grandstand, der er anlæggets tredjestørste arena. Forventet kamptidspunkt vil være omkring klokken 21.30 eller lidt senere dansk tid.

Sponsoreret indhold