Sport28. september 2024

Claus Elming taler ud om svær tid: Tilgiver ham aldrig

Den tidligere "Vild med dans"-vært blev påvirket mentalt af at blive et kendt ansigt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Claus Elming afslører: Sådan blev han "Vild med dans"-vært

I 12 år stod Claus Elming klar i flimmerkassen, når hr. og fru Danmark tunede ind på TV 2's hovedkanal for at se fredagsbaskeren "Vild med dans".

En periode i tv-værtens liv, der gjorde ham til et yderst kendt ansigt rundt i det ganske danske landet.

Det udmundede sig i alverdens fede øjeblikke og muligheder, men det endte også med at sætte sine mentale spor i den nu 55-årige charmør.

Det fortæller han i SE og HØR-podcasten "Af Banen".

– "Vild med dans" gjorde mig til et meget kendt ansigt i Danmark i lang tid. Det var både godt og skidt. Der er mange fede ting ved at være en kendis, men der er også en bagside af medaljen.

– Det påvirkede mig mentalt i nogle retninger. Jeg følte, jeg blev nødt til at sætte mit hår ordentligt og tage pænt tøj på, når jeg skulle ned og handle. Jeg begyndte at bekymre mig om, hvad folk tænkte om mig. Jeg læste ting i medierne, jeg ikke brød mig om, og det betød, at jeg til sidst stoppede helt med at læse, hvad de skrev, fordi jeg fandt ud af, at det ikke førte noget godt med sig.

Pludselig kunne den daværende "Vild med dans"-vært end ikke begå sig i sociale lag, uden at paranoide tanker tog over.

– Det påvirkede mig også på den måde, at hvis jeg mødte nogle, jeg kendte, så kunne jeg tage mig selv i at stå og tænke "gad vide, om de har læst det, der er skrevet om mig", og hvad de så syntes om mig.

Af Banen" med Claus Elming
Af Banen" med Claus Elming.
 Foto: Jesper Sunesen

Den hårde periode toppede, da tv-værten blev forfulgt af en SE og HØR-fotograf i nattelivet.

Noget, han ikke uddyber videre, men som han slår fast, at han aldrig har tilgivet ham for, selv om det efterhånden er en del år siden.

Den dag i dag har han intet problem med mediet, og han mærker da også, at hans egen kendisfaktor er dalet i takt med årene efter "Vild med dans"-exitten i 2017.

Du kan høre hele podcasten med Claus Elming herunder:

Sponsoreret indhold