Sport4. december 2023

Det er slut: Populært Viaplay-program lukker og slukker

Fodboldprogrammet "Offside" lukker til foråret efter fem år på skærmen
Mads Laudrup og resten af Offside-holdet er færdige med det populære program, når Superliga-sæsonen slutter til foråret. 
Mads Laudrup og resten af Offside-holdet er færdige med det populære program, når Superliga-sæsonen slutter til foråret.
 Foto: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Rebecca Laudrup deler stor nyhed: Er gravid

I snart fem år er Superliga-fans troligt tunet ind på Viaplays sendeflader mandag aften, når det populære program "Offside" er løbet over skærmen.

Men til foråret er det slut. Programmet kommer nemlig til at lade livet, når denne sæson bliver fløjtet af, og det sker mest af alt af logistiske årsager.

– Programmet lukker, fordi vi mister mandagskampen. Lige nu overvejer vi om vi skal gøre noget andet, men der er ikke truffet nogen beslutninger, siger Benjamin Munk Lund, sportschef på Viaplay, til Ekstra Bladet.

I november kom det frem, at hele seks sportsjournalister er fortid hos streaminggiganten, når deres kontrakter udløber. Heriblandt vært og reporter Helle Smidstrup og fodboldkommentator Jonas Schwartz.

Benjamin Munk Lund slår dog fast, at Mads Laudrup fortsætter med roller på andre programmer, når "Offside" lukker og slukker.

Viaplay har de seneste mange sæsoner siddet alene på mandagskampen i Superligaen, men det ændrer sig til sommer, hvor rettighederne fremover skal deles med TV 2.

Sponsoreret indhold