Sport20. juni 2024 (opd. 20. juni 2024)

Ekstatiske Morten Hjulmand: - Ikke gået op for mig endnu

Målhelten var yderst tilfreds efter kampen
Morten Hjulmand stod for et fantastisk mål mod England. 
Morten Hjulmand stod for et fantastisk mål mod England.
 Foto: Angelos Tzortzinis/AFP/Ritzau Scanpix

Den danske midtbaneslider Morten Hjulmand ramte bolden perfekt, da han efter 34 minutter trykkede af fra distancen og udlignende til 1-1 England.

Det blev slutresultatet i en kamp, hvor Danmark langt hen ad vejen var godt med og i perioder også dominerede englænderne.

- Jeg tror ikke helt, at det er gået op for mig endnu, at jeg har scoret et slutrundemål for Danmark, siger Morten Hjulmand til TV 2.

Hjulmands spark var fra 28 meter, og bolden havde en hastighed på 114 kilometer i timen.

Scoringen var det første for midtbanemotoren i den danske landsholdstrøje.

- Lige nu fylder det mest, at vi tog et point i en svær kamp.

- Jeg synes, at energien i vores pres gav os meget. Det gav os nogle skud fra distancen, som kan gå ind på en god dag. Præcis som mit gjorde, lyder det fra Morten Hjulmand.

Midtbanespillerens navnebror landstræner Kasper Hjulmand var også yderst tilfreds med, hvad han så holdet præstere i kampen mod England.

- Det var en helstøbt præstation. Vi har ledt efter det udtryk i en hel kamp, og det synes jeg, vi fandt i dag (torsdag, red.). Sådan her skal Danmark helst spille.

- Der er ingen tvivl om, at jeg fornemmede, at vi kunne vinde denne her. Som kampen formede sig, kan man godt være en smule ærgerlig over, at vi ikke fik puttet en mere ind, siger landstræneren til TV 2.

Med det uafgjorte resultat har Danmark fortsat skæbnen i egne hænder. Med en sejr over Serbien på tirsdag, går Danmark videre som et af gruppens to bedste hold.

Sponsoreret indhold