Sport7. februar 2023

Fodboldstjerne blev meldt død i jordskælv: Giver ikke op

Selv om om flere medier og kendte personligheder har meldt Ahmed Eyüb Türkaslan død, så har man endnu ikke opgivet håbet
Ahmet Eyüp Türkaslan blev hentet til Yeni Malatyaspor i 2021. nbsp;
Ahmet Eyüp Türkaslan har spillet i Yeni Malatyaspor siden 2021.
 Foto: Twitter

Den tyrkiske fodboldspiller Ahmet Eyüp Türkaslan blev mandag af flere medier meldt død efter det katastrofale og tragiske jordskælv, der har ramt Tyrkiet.

Men det betyder ikke, at man har opgivet at finde den tyrkiske målmand i live.

Tidligere fandt man hans holdkammerat Christian Atsu i live under murbrokkerne.

Ahmet Eyüp Türkaslan spiller til dagligt for klubben Yeni Malatyaspor, og det er netop hans klub, der nu fortæller, at man fortsat leder efter Türkaslan.

“Eftersøgnings- og redningsindsatsen for vores målmand Ahmet Eyüp Türkaslan fortsætter med fuld kraft. Vi håber på gode nyheder,” skriver klubben i en Instagram-story.

Türkaslans klub fortæller, at man stadig leder efter målmanden.
Türkaslans klub fortæller, at man stadig leder efter målmanden.
 Foto: Instagram

Flere medier har ellers skrevet, at Türkaslans lig blev fundet i murbrokkerne, men der endnu ikke kommet en officiel bekræftelse på, at det skulle være tilfældet.

Målmandens kone blev også fanget under murbrokkerne efter jordskælvet, men hun er blevet reddet ud i live.

En video af Kübra Türkaslan, der er Ahmet Eyüp Türkaslas kone, bliver tirsdag delt meget på Twitter, hvor hun opfordrer alle til at sende hjælp til stedet, hvor hendes mand blev begravet under murbrokkerne.

På trods af den manglende officielle melding har også den tyrkiske legende Hakan Şükür meldt 28-årige Ahmet Eyüp Türkaslan død.

Det gjorde han i et Twitter-opslag mandag.

Sponsoreret indhold