Sport13. marts 2023

Glæde hos Jonas Vingegaard: – Hun kom løbende i mine arme

Selv om Tadej Pogacar overlegent tog sejren, da han og Jonas Vingegaard prøvede kræfter med hinanden før Tour de France, så var familien der til at støtte danskeren
Gensynsglæden var enorm, da Trine og lille Frida endelig kunne se Jonas Vingegaard igen efter tre uger fra hinanden. Billedet er ikke fra Paris-Nice med fejringen af Tour de France-sejren i 2022.
Gensynsglæden var enorm, da Trine og lille Frida endelig kunne se Jonas Vingegaard igen efter tre uger fra hinanden. Billedet er ikke fra Paris-Nice med fejringen af Tour de France-sejren i 2022.
 Foto: Jesper Sunesen

Selv om Jonas Vingegaard blev revet rundt i manegen af ærkerivalen Tadej Pogacar ved det franske etapeløb, så var der stadig lidt glæde for danskeren.

For før de sidste etaper af løbet, der sluttede søndag, kom familien nemlig til Frankrig for at støtte den 26-årige dansker. Og det var tiltrængt at se familien.

Det skriver Ekstra Bladet, der talte Jonas Vingegaard. Danskeren havde ikke set familien, siden han af personlige årsager hastede hjem til dem.

– Det var fantastisk. Dejligt. Hun (Frida, red.) kom løbende i mine arme, så det er bare det bedste, der kan ske. Det giver også noget ekstra motivation til at vinde etapen, fortæller Jonas Vingegaard glæden ved at se datteren igen.

Etapen vandt han ikke, og søndag lykkedes det heller ikke for thyboen at få skovlen under slovenske Tadej Pogacar, der suverænt vandt både lørdagens og søndagens etape.

Jonas Vingegaard endte som samlet treer i løbet, hvor han også blev slået af franske David Gaudu. Og selv om danskeren helt sikkert er skuffet over at blive slået, så kunne han glæde sig over, at familien blev i Nice, hvor løbet sluttede, hele weekenden.

Tidligere sidste uge kunne Jonas Vingegaard også give en opdatering på husprojektet, som han og kæresten, Trine, har sat i gang i Glyngøre.

Det gamle hus er væk, og der er klar til at blive bygget nyt, som svigermor og bagedarlingen Rosa Kildahl kan flytte ind i sammen med manden.

Sponsoreret indhold