Sport2. oktober 2024

Grimt brud: Viktoria Reitan beskylder Cruz Beckham for utroskab

I en række TikToks langer milliardærdatteren kraftigt ud efter Beckham-sønnen. Og så rotter hun sig også sammen med en af Cruz Beckhams andre ekskærester
Cruz Beckham er for længst kommet videre efter bruddet med Viktoria Reitan. Men det er hun ikke, og nu langer milliardærdatteren ud efter Beckham-sønnen, og beskylder ham for utroskab.
Cruz Beckham er for længst kommet videre efter bruddet med Viktoria Reitan. Men det er hun ikke, og nu langer milliardærdatteren ud efter Beckham-sønnen, og beskylder ham for utroskab.
 Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix & Instagram

LÆS OGSÅ: Holger Rune scorer blodpenge i torturstat: - Jeg går ikke så meget ind i politik selv

I maj blev 19-årige Cruz Beckham og milliardærdatteren Viktoria Reitan, 23, spottet hånd i hånd efter Chris Browns fødselsdagsfest i Hollywood.

En uge senere stod norske Viktoria Reitan frem og afslørede, at hun og Cruz Beckham datede.

Viktoria Reitan blev også introduceret for Beckham-familien, men det rosenrøde eventyr sluttede hurtigt.

Fordi for lidt mere end en måned siden tydede alt på, at det var slut mellem Viktoria og Cruz, da kendissønnen var på shoppetur med den brasilianske sanger Jackie Apostel.

I slutningen af juli lagde Viktoria Reitan en TikTok op, som indikerede, at bruddet ikke var sket på den bedst tænkelige måde.

- Forkæler mig selv med en morgenmad på en hotelbalkon i Sydfrankrig, fordi han aldrig gjorde det, stod der i videoen, hvor hun også skrev ”heartbreak.

Sidenhen er det blevet til TikToks, hvor hun blandt andet skriver, at ”intet slår følelsen af, når hans ekskærester bliver venner med hinanden efter et brud”.

Noget som Cruz Beckhams ekskæreste Issey Moloney reagerede på i kommentarfeltet, og ikke længe efter lavede de to ekskærester flere TikToks sammen.

De mest slibrige detaljer om bruddet er dog kommet i forbindelse med Viktoria Reitans promovering af hendes kommende sang, ”Love you just the same”.

Her anklager hun nemlig Cruz Beckham for utroskab.

- Kan ikke forstå, at jeg skrev den her, mens vi stadig var sammen, bare for at finde ud af, at han havde set en anden pige i al den tid.

I al den tid, hvor hun har lagt TikToks op om en utro kæreste, har Reitan, som går under kunsternavnet Bby Ivy, ikke været meget for at nævne Cruz Beckhams navn.

Men på en af sangerens seneste TikToks er det ændret, da hun har delt en video på seks sekunder med Cruz Beckham.

- Det her er hvordan vi var sammen, og han var stadig utro.

Cruz Beckham har endnu ikke været meget for at kommentere på anklagerne om utroskab.

Sponsoreret indhold