Sport30. juni 2024

Hans Lindberg i sorg: Far er død

Landsholdsstjernen Hans Lindberg har pludselig mistet sin far
Roskilde Festival koncert 2023
Hans Lindberg og hustruen Jeanette Mackenhauer.
 Foto: Dan Mariegaard

Et dødsfald har ramt Hans Lindberg og resten af hans familie. Den 42-årige håndboldstjerne fortæller således, at han har mistet sin far, Erling Lindberg.

– Min far, drengenes dejlige farfar, og min mors elskede mand døde pludselig torsdag den 27. juni, skriver Hans Lindberg i et opslag på sin Facebookprofil.

Her har håndboldherren desuden delt en række billeder af sin far. Til de rørende billeder skriver Hans Lindberg videre, at familien var samlet hos ham, da han sov ind i torsdags:

– Han kommer til at være savnet frygteligt meget af rigtig mange mennesker, som han holdt af og som holdt af ham. Nærmere information om begravelse kommer senere.

For få dage siden var det meningen, at Hans Lindberg skulle mødes med herrehåndboldlandsholdet i forbindelse med OL-forberedelserne. Dog mødte Hans Lindberg ikke op – om det skyldtes dødsfaldet i familien er ikke blevet bekræftet. Dog udtalte landstræner Nikolaj Jacobsen til TV 2:

– Det er rigtig ærgerligt. Jeg kan ikke sige så meget andet, end at det er af personlige årsager, at Hans ikke er mødt op og højst sandsynligt ikke deltager i den samling her.

Sponsoreret indhold