Sport15. juli 2024

Har datet i syv måneder: Nu er Lucas Hernández og Victoria Triay forlovet

Lucas Hernández og Victoria Triay viste sig første gang frem sammen omkring årsskiftet. Nu skal de giftes
Der er god grund til at finde det store smil hos Lucas Hernández midt i sommerferien. Den franske PSG-stjerne er nemlig blevet forlovet.
Der er god grund til at finde det store smil hos Lucas Hernández midt i sommerferien. Den franske PSG-stjerne er nemlig blevet forlovet.
 Foto: Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Se billederne: Lamine Yamal viser 20-årig kæreste frem

Paris Saint Germains Lucas Hernández, 28, har haft et noget turbulent kærlighedsliv.

Men nu ser det ud til, at han endelig har fundet noget ro og har valgt at slå sig ned.

Siden årsskiftet har han datet den 35-årige brasilianske model Victoria Triay Klein, og de har i weekenden valgt at tage et stort skridt i forholdet.

Der er nemlig kommet ring på fingeren.

Det afslørede Victoria Triay på en Instagram-story.

Lucas Hernández har tidligere været gift, men man må håbe for alle parter, at dette forhold forholder sig noget mindre dramatisk.

I 2017 fik venstrebacken 31 dages samfundstjeneste, efter han havde overfaldet kæresten – som sidenhen blev Hernández’ kone – Amelia Lorente.

Dengang fik han også et polititilhold og to år senere var den gal igen.

Han var nemlig taget på ferie med konen, og det betød, at han i 2021 blev sigtet for overtrædelse af polititilholdet.

Dengang ville anklagemyndigheden have Hernandéz seks måneder i fængsel, men han slap med skrækken, da parret havde aftalt turen sammen, og derfor mente retten ikke, at der var tale om en lovovertrædelse.

I 2023 anklagede Amelia Lorente så sin mand for at være utro med den italienske model Cristina Buccino, og igen i år var den gal, da Amelia Lorente nok en gang langede ud efter eksmanden.

Amelia og Lucas Hernández fik to børn sammen, men i marts havde han angiveligt ikke betalt børnepenge, og det betød, at Amelia og parrets børn måtte spise i mørke, da elregningerne ikke blev betalt.

Sponsoreret indhold