Sport24. maj 2023

Havde sex med Mason Mount: Endte med trusler og stalking

Premier League-stjernerne Mason Mount, Ben Chillwell og Billy Gilmour har levet i frygt for en kvinde med en meget uhyggelig agenda
Holdkammeraterne Ben Chilwell (tv) og Mason Mount (th) fortæller, at oplevelserne har været skyld i søvnløse nætter, angst og bekymringer. 
Holdkammeraterne Ben Chilwell (tv) og Mason Mount (th) fortæller, at oplevelserne har været skyld i søvnløse nætter, angst og bekymringer.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

En yderst celeber og ganske alvorlig stalking-sag stjæler overskrifterne i Storbritanien lige nu.

Influencer og instagram-model, Orla SLoan (22), har i dag erkendt sig skyldig i at have stalket Premier League-stjernerne Mason Mount, Ben Chilwell og Billy Gilmour.

Sloan mødte i dag op ved Westminster Magistrates' Court, hvor hun indrømmede ét tilfælde af chikane uden vold samt to tilfælde af stalking, skriver Evening Standard.

Stalkingen begyndte efter Sloan mødte fodboldtrioen til en fest, hos Ben Chillwell i november 2020, hvor hun havde sex med Mason Mount, forklarede anklager, Jason Seetal, i dag i retten.

Hun bombarderede siden fodboldspillerne med opkald, sms'er, WhatsApp-beskeder og Instagram-opslag, efter at Mount havde afsluttet deres romance.

Jeg var bange. Ikke kun på egne vegne, men også for de andre, som Sloan var efter. 

Billy Gilmour

Og på trods af Mounts ønske om at stoppe kontakten, ignorerede Orla hans anmodninger, og hun oprettede mindst 21 forskellige telefonnumre for at fortsætte forfølgelsen.

- Pas på 'Devil Baby' (om Sloans onde side red.), Mason, jeg kan forvandles på et sekund. Du og Ben (Chilwell) vil blive ødelagt, skrev hun til Chelsea-spilleren.

Hun oprettede også en Instagram-konto, @devilbaby_10, der anklagede Mount for at være kriminel, postede billeder af spilleren med andre kvinder, og forsøgte at kontakte hans kolleger, venner og familie.

- Han var bekymret for, at hun havde en besættelse eller fiksering af ham og vidste ikke, hvad hun kunne være i stand til, forklarede anklageren i retten.

Sloan brugte en række forskellige telefonnumre og konti på sociale medier til at fortsætte med at forfølge spillerne, og hun fremsatte falske påstande om at være blevet gravid med Billy Gilmour, selvom de to aldrig havde haft sex.

Billy Gilmour forklarede i en udtalelse til retten, at Sloans stalking påvirkede hans arbejde på fodboldbanen, da han kæmpede for at sove og var bekymret for den splid, hun forårsagede i forholdet til hans venner og familie.

- Jeg kunne ikke sove og måtte nogle gange tage sovetabletter.

- I en periode modtog jeg konsekvent notifikationer og beskeder fra Orla eller blev kontaktet af folk, som hun chikanerede, fortæller midtbanespilleren.

Gilmour fortalte yderligere, at han afbrød kontakten med venner og kvindelige bekendte på sociale medier for at beskytte dem mod Sloan.

I dag blev der så sat et foreløbigt punktum for sagen i retten. Orla Sloan er blevet løsladt mod kaution indtil domsafsigelsen 20. juni. Dommeren advarede Sloan om, at hun risikerer en fængselsdom.

Sponsoreret indhold