Sport3. juni 2024

Joachim Andersen glæder sig til at blive far

Landsholdsspilleren blev fredag gift med kæresten Cecilie, og til november skal parret være forældre for første gang
Joachim Andersen mødte mandag ind i landsholdslejren i Helsingør. 
Joachim Andersen mødte mandag ind i landsholdslejren i Helsingør.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: Joachim Andersen og Cecilie Porsdal er blevet gift

Han er uden tvivl en af de danske spillere, som forud for EM har mest tur i den på og uden for banen.

Sportsligt har han haft en succesfuld sæson for Crystal Palace, hvor han var med til at sikre London-klubbens højeste placering nogensinde.

En klub, hvor han trods interesse for større adresser, "er meget glad for at være og glad for London". Det fortalte han til den fremmødte presse på Hotel Marienlyst mandag eftermiddag - inklusive SE og HØR.

'Et lille bryllup"

Crystal Palace-forsvareren er i det hele taget meget glad for tilværelsen - på og uden for banen.

Trods et tætpakket skema, så fik han og kæresten Cecilie fredag lagt vejen forbi Frederiksberg Rådhus, hvor den 28-årige landsholdsspiller og hans partner ankom som kærester - og forlod stedet som mand og kone.

Festen blev fejret i intime omgivelser med parrets nærmeste, fortalte stopperen i landsholdslejren:

- Det var svært lige at planlægge det hele. Nu fandt vi lige en lille pause, og kunne lige skubbe et lille bryllup ind, så det var hyggeligt.

- Det var ikke specielt stort - det var bare de nærmeste venner og familie, og vi blev gift oppe på Frederiksberg Rådhus, så det var en mega hyggelig dag. Det var fantastisk, folk var bare glade, og vi havde en dejlig aften, siger han.

Familieforøgelse på vej

Oveni et bryllup og en EM-udtagelse, så afslørede Joachim Andersen og Cecilie Porsdal også forleden, at de venter deres første barn til efteråret.

- Det er uvirkeligt. Man skal lige vende sig til tanken. Nu er der gået noget tid, jeg glæder mig bare utrolig meget. Det bliver engang i november, så det er stadig tidligt, fortæller han og tilføjer:

- Det bliver en sjov tid - nu er det jo ikke fordi, jeg kan gøre så meget, men det er i hvert fald sjovt at være med på sidelinjen, fortalte han smilende.

Om sommerens store milepæle også skal krydres med et klubskifte, det vil han ikke udelukke. Men som udgangspunkt bliver han og familien i London.

- Jeg tror, alle drømmer om at spille for de bedste hold i verden. Men det er klart, at hvis der kommer et tilbud, så ser vi på det. Men jeg elsker at bo i London og at spille for Palace, siger han.

De sidste testkampe inden afgang til EM, spilles onsdag mod Sverige i Parken og lørdag mod Norge på Brøndby Stadion.

Sponsoreret indhold