Sport23. marts 2023

Konen vil skilles efter voldtægtsanklager: Nu sender Dani Alves kærlighedsbrev til konen fra fængslet

I et forsøg på at redde det ødelagte forhold, har Dani Alves nu bedt Joana Sanz om en ekstra chance
Dani Alves har i et sidste forsøg på at redde forholdet til konen Joana Sanz sendt et brev fra fængslet, hvor han udtrykker sin kærlighed.
Dani Alves har i et sidste forsøg på at redde forholdet til konen Joana Sanz sendt et brev fra fængslet, hvor han udtrykker sin kærlighed.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Formel 1-stjernen Jenson Buttons ekskone er blevet arresteret

2023 har været et mareridtår for den tidligere brasilianske FC Barcelona-stjerne Dani Alves.

I januar blev han varetægtsfængslet i netop Barcelona.

Anklaget for at have voldtaget en 23-årig kvinde på natklubben Sutton i Barcelona.

Joana Sanz, der har været gift med Dani Alves siden 2017, fik nok om at høre om voldtægtsanklagerne om sin mand, og hun meldte derfor ud, at hun vil skilles.

Det har fået en desperat Dani Alves til at sende et kærlighedsbrev til Joana Sanz i håbet om, at han kan nå at redde forholdet.

Det er det spanske tv-show ”Y ahora Sonsoles” som beskriver indholdet af brevet.

Dani Alves' brev til Joana Sanz

Kære Joana

Det har været næsten otte års kærlighed, hengivenhed, respekt og gensidig omsorg. Specielt de sidste år ved din side har gjort alt lettere og mere behageligt. Du og mine børn, Dani Filho og Victoria, er de bedste ting, som er sket i mit liv.

Vi er vokset sammen siden dagen, hvor vi mødte hinanden. Fra det første minut vi startede et liv sammen. Vi har fulgt hinanden i alle disse år. Styrket og plejet hinandens liv.

I denne svære tid er jeg ked af din beslutning, og jeg længes efter, at du giver mig en chance mere til at elske dig igen. Jeg forstår smerten, som den uretfærdige situation, vi lever i, har skabt, og jeg forstår, at du ikke har været i stand til at modstå presset.

Jeg vil fortsætte med at kæmpe, som jeg altid har gjort, med støtte fra dem, der er ved min side, for at vise min uskyld for hele verden.

Jeg vil kæmpe til sidste ende med den støttende kærlighed fra mine børn, mine forældre og dem som fortsat er ved min side for at bevise min uskyld for hele verden.

Dani Alves har tidligere ansøgt om at blive løsladt, imens hans sag bliver efterforsket.

Det blev dog afvist af den spanske domstol, da man var bange for, at Dani Alves ville flygte tilbage til Brasilien, hvis han blev løsladt.

Brasilianeren nægter sig stadig skyldig.

Han har dog forklaret, at han havde sex med kvinden, men at der altså var samtykke fra kvindens side.

Sponsoreret indhold