Sport25. juli 2024 (opd. 25. juli 2024)

Kong Frederik til OL i Paris: Har frokostaftale med de danske OL-atleter

Bokser Nikolai Terteryan fortæller til Ekstra Bladet, at han og de andre OL-danskere skal spise frokost med kong Frederik. Her har Terteryan lagt en helt særlig plan
Nikolai Terteryan sigter efter medaljer ved OL i Paris. Onsdag havde han dog en anden form for opgave, da han prøvede at overtale kong Frederik til at komme og se en boksekamp, da Frede spiste frokost med de danske OL-atleter.
Nikolai Terteryan sigter efter medaljer ved OL i Paris. Nu prøver han at overtale kong Frederik til at komme og se en boksekamp, når Frede såiser frokost med de danske OL-atleter.
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Frede elsker sport, og den interesse er ikke blevet mindre, bare fordi han nu er konge af Danmark.

Men det kan selvfølgelig betyde, at han i fremtiden må nedprioritere sportsarrangementer, når de rigtige pligter kalder.

Kong Frederik har dog fundet plads i kalenderen til OL i Paris, og her vil både han og dronning Mary være at finde til flere arrangementer.

Kongeparret vil overvære den officielle åbningsceremoni ved OL i Paris på fredag, men kongeparret er også at finde i Paris før fredag.

Torsdag deltager Frederik og Mary i åbningen af Den Danske Pavillon, ligesom de også deltager i officiel middag på Carrousel du Louvre.

Men kong Frederik og dronning Mary skal under OL også spise frokost med de danske OL-atleter, skriver Ekstra Bladet.

Inden frokosten siger bokser Nikolai Terteryan, at han vil love kongeparret noget helt særligt, hvis de kan overtales til at se ”fattigmandssporten” i stedet for nogle af de lidt finere sportsgrene.

- Det kunne være fedt, hvis de kom. Hvis de kommer og ser mig i ringen, så kommer jeg til at give dem lidt signaler og et pift inde fra ringen.

- Eller lige vise dem, at nu kommer der et slag. Jeg kommer i hvert fald til at give dem et show, siger OL-bokseren til mediet. Over for SE og HØR bekræfter han frokosten, der ifølge ham skal foregå fredag 26. juli.

De indledende runder i boksning går i gang den 28, juli, og her skal Nikolai Terteryan også i aktion.

Sponsoreret indhold