Sport1. november 2023

Lasse Andersson har kone og barn i Berlin: – Man står meget med tingene selv

Berlin er en fantastisk by at bo i, men der kan godt være lidt langt hjem til familien i Danmark for Lasse Andersson og den lille familie
Lasse Andersson stortrives i Berlin med familien. 
Lasse Andersson stortrives i Berlin med familien.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Lasse Andersson smiler endelig: Bryllup og Berlin

Han er brandvarm for tiden.

Hans klub, Füchse Berlin, ligger nummer et i Bundesligaen, og han har selv været en af holdets absolut største profiler i indeværende sæson.

Succesen strækker sig dog også langt ud over de 20x40 meter, som en håndboldbane måler, for Lasse Andersson, der nyder tilværelsen i Berlin med sin kone, Nanna Majken, og deres snart etårige søn, Kalle.

– Vi trives godt. Berlin er en af de bedre byer at komme til som håndboldspiller, og så har jeg også nogle gode holdkammerater, især de andre danskere, som gør det nemmere at være der. Hvis man ikke har noget at lave i Berlin, så er det selvforskyldt, så det fungerer rigtig godt, siger han til SE og HØR.

Selv om det har været fantastisk både at blive gift og blive forældre, så kan parret også godt mærke, at der er langt hjem familien i Danmark.

– Det er selvfølgelig specielt. Man står meget med tingene selv, fordi familien ikke er nærheden til at hjælpe og dele tingene med på samme måde, som hvis vi havde været i Danmark.

Det til trods, så har parret, der blev gift i sommeren 2022, intet at klage over.

– Det går godt, og vi er rigtig glade i øjeblikket. Der er masser at lave, og med de andre danskere her er der også nogle, man har det til fælles med, og som man også kan dele ting med uden for banen.

Selv om landsholdsspilleren er blevet ganske vild med livet i den tyske hovedstad, så er han ikke i tvivl om, at snuderne vendes hjem mod Danmark igen, når karrieren enten slutter eller byder på et skifte til en dansk klub.

– Vi er ikke dem, der kommer til at blive boende i udlandet efter min håndboldkarriere, men det er ikke noget, vi snakker om i øjeblikket. Jeg har halvandet år tilbage af min kontrakt, og vi nyder det her.

Lasse Andersson skal sammen med landsholdet spille Golden League i denne uge.

Først venter Norge på torsdag og senere på ugen står der Spanien og Holland på menuen.

Sponsoreret indhold