Sport19. juli 2024

Luke Littler bekræfter brud: – Jeg slog op

The Sun skrev i går, at den 17-årige dartstjerne ikke længere dannede par med kæresten Eloise. Nu bekræfter Luke Littler rygterne
Luke Littler er blevet single. Det bekræfter dartfænomenet på Instagram.
Luke Littler er blevet single. Det bekræfter dartfænomenet på Instagram.
 Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Rørende billeder: Trine ventede på en rørt Jonas Vingegaard ved målstregen

Torsdag skrev flere britiske medier, at Luke Littler, 17, ikke længere var sammen med kæresten Eloise Milburn, 21.

– Luke og Eloise er gået fra hinanden, og det er stadig meget nyt. Han er naturligt meget oprevet, men de er blevet enige om at forblive venner, sagde en kilde til The Sun.

Kilden fortalte, at årsagen til bruddet skulle findes i Luke Littlers meget travle kalender, hvor han rejser konstant, og derfor har parret ikke haft meget kvalitetstid.

Og den hemmelige kilde viste sig at tale sandt.

For nu har Luke Littler bekræftet bruddet i en Instagram-story, hvor han også kommer med en opfordring til alle fans af ham.

– Alle skal stoppe med at sende had mod Eloise og sige, at det var hendes fejl osv. Det var mig, der slog op med Eloise, og alle skal bare give os noget tid. Der er ingen grund til at sende hende negative beskeder.

Der blev uddelt mange sejrskys mellem Littler og Eloise, da Luke Littler overraskede hele verden og spillede sig helt til finalen ved VM sidste år.
Der blev uddelt mange sejrskys mellem Littler og Eloise, da Luke Littler overraskede hele verden og spillede sig helt til finalen ved VM sidste år.
 Foto: Kin Cheung/AP/Ritzau Scanpix

Luke Littler og Eloise Milburn mødte hinanden tilbage i august sidste år, og ikke længe efter forvandlede venskabet sig til et romantisk forhold.

Unge Littler blev en verdenssensation sidste år i december og begyndelse af januar i år, da VM i dart fandt sted.

Her overraskede han alt og alle og kastede sig selv i VM-finalen, hvor han dog måtte se sig slået af 29-årige Luke Humphries.

I denne uge røg den 17-årige dartstjerne hurtigt ud af ”World Matchplay”, da han i mandags tabte i 1/16-finalen til Michael van Gerwen.

Næste turnering for Littler bliver ”Players Championship” i Milton Keynes.

Sponsoreret indhold