Sport11. januar 2024

Medie: Manchester United vil have Hjulmand

Endnu en dansker kan være på vej til Manchester United i et opsigtsvækkende skifte
Landstræner Kasper Hjulmand og Morten Hjulmand under EM-kvalifikationskampen mellem Slovenien og Danmark i Slovenien mandag den 19. juni 2023. 
Landstræner Kasper Hjulmand og Morten Hjulmand under EM-kvalifikationskampen mellem Slovenien og Danmark i Slovenien mandag den 19. juni 2023.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Transfertrommerne buldrer derudaf, mens danske og internationale klubber skal trimme truppen eller forstærke startelleveren.

Nu beretter The Sun, at Manchester United har tilbudt Facundo Pellistri i en byttehandel for Sporting Lissabons midtbanespiller Morten Hjulmand.

Manchester United har som bekendt allerede to danskere i truppen, da både Christian Eriksen og Rasmus Højlund er på kontrakt hos den engelske storklub.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-11/20231218-134126-l-1920x1280we.jpg
Christian Eriksen og Rasmus Højlund har været holdkammerater i Manchester siden i sommer.
 Foto: Oli Scarf/Ritzau Scanpix

Nu tyder noget altså på, at de snart kan få selskab af landsholdskollegaen Morten Hjulmand, der har gjort en god figur i Sporting, siden han skiftede til den portugisiske storklub i sommer fra italienske Lecce.

Ifølge den store britiske avis har Manchester United haft scouts til stede til at følge Hjulmand i seks Sporting-kampe. Nu skulle de så være klar til hapse danskeren, så de kan styrke en skadesplaget midtbane, hvor flere store profiler har skuffet.

The Sun skriver, at United har tilbudt en aftale, hvor Uniteds Facundo Pellistri ryger til Sporting Lissabon i en byttehandel, der sender 24-årige Hjulmand til Manchester.

Så let bliver det tilsyneladende ikke. Sporting har angiveligt pure afvist bytteaftalen og vil kun slippe Hjulmand, hvis United kaster 69 millioner pund (600 millioner kroner) oveni, som er beløbet på midtbanespillerens frikøbsklausul.

Morten Hjulmand har spillet tre A-landsholdskampe. Han startede karrieren i FC Københavns ungdomsafdeling, inden turen gik til Østrig og Admira Wacker.

Sponsoreret indhold