Sport22. december 2023

Mia Blichfeldt afslører: Overrasker kæresten i julen

Badmintonspilleren har tænkt sig at besøge sin franske kæreste i juleferien - han ved det bare ikke endnu
Mia Blichfeldt havde ikke troet, at hun skulle finde en kæreste, der også spiller badminton på højeste plan. 
Mia Blichfeldt havde ikke troet, at hun skulle finde en kæreste, der også spiller badminton på højeste plan.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Mia Blichfeldt viser kæresten frem: "Du gør mig glad"

Danmarks bedste kvindelige singlespiller har god grund til at smile. Det har nemlig været et godt år for 26-årige Mia Blichfeldt.

- Jeg synes 2023 har været et rigtig godt år. Jeg har haft mange sejre på og udenfor banen. Jeg har fået styr på min økonomi og mine samarbejdspartnere, fortæller hun til SE og HØR.

I sommer blev det til en flot sølvmedalje ved European Games, og udenfor banen har hun også haft succes med kærligheden.

Til OL-pressedag På Experimentarium, afslørede Mia Blichfeldt nemlig en stor hemmelighed til SE og HØR, da hun blev spurgt ind til sine juleplaner.

- Jeg skal være sammen med min familie, og så skal jeg en smuttur ned til Frankrig til min kæreste - men det ved han ikke!, fortæller en storsmilende Blichfeldt.

Hvornår må jeg så skrive om dine planer?

- Jeg tror ikke, han kommer til at læse den. Han kan ikke dansk, griner hun og fortsætter: - Men jeg skal i hvert fald derned og vi skal træne sammen også.

Sådan mødte de hinanden

Blichfeldt har fundet melodien med den franske badmintonspiller Popov Toma Junior, der ligger nummer 25 på verdensranglisten. Men parret har faktisk kendt hinanden længe.

- Det er meget nyt, men vi har jo kendt hinanden siden vi var små. Han er en årgang under mig, men vi har altid spillet de samme turneringer. Vi rejser jo sammen og spiller sammen... og så har man jo bare et godt øje til hinanden og så sker det jo bare, smiler hun.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-22/20231221-wen-ol-166.jpg
Mia Blichfeldt kunne slet ikke lade være med at smile, når hun talte om kæresten.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Mia Blichfeldt havde ellers ikke forestillet sig, at hun skulle forelske sig i en badmintonspiller.

- Jeg har faktisk aldrig ville have en kæreste fra miljøet (badminton, red.), for jeg var bange for, at det ville blive for intenst, forklarer hun.

Han forstår mig

Men indtil videre har forholdet vist sig, at være lige præcis det, som den danske stjerne har manglet.

- Jeg synes faktisk, det er rigtig godt for mig. For han forstår mig. Han forstår min hverdag, han kæmper for det samme, vi drømmer om det samme. At have den sparringspartner, det er bare noget andet end at have en - i gåseøjne - "normal kæreste", der har et kontoarbejde eller studerer. Det er bare noget helt andet.

- Det er sjovt, jeg har altid skubbet det meget væk, men nu er jeg rigtig taknemmelig for det. Vi har bare hinandens ryg på en helt anden måde, forklarer hun.

Drømmer om OL sammen

Kæresten Popov er ligesom Mia Blichfeldt i gang med kvalifikationen til OL - både i herresingle og double.

- Det er i hvert fald fedt, at vi deler samme ambitioner og drømme.

- Tænk hvis man har sin kæreste med til det største, man kan opleve i sit liv. Det ville være vildt. Det ville jo både være "life goals", men også "couple goals", griner hun.

Sommerens Olympiske Lege i Paris begynder den 26. juli.

Sponsoreret indhold