Sport14. juli 2024

Mikkel Damsgaard skal giftes

Den danske fodboldspiller Mikkel Damsgaard har været nede på knæ og friet til kæresten
Mikkel Damsgaard skal giftes
Mikkel Damsgaard skal giftes
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: "Magisk dag": Anders Dreyer er blevet gift

Den står i sandhed i brylluppets tegn denne weekend!

Den 26-årige landsholdsspiller Anders Dreyer er nemlig blevet gift med sin kæreste, Cæcilie Madsen, men det er ikke den eneste danske fodboldstjerne, der har fiflet med bryllupstanker.

Den 24-årige Mikkel Damsgaard, der ligeledes gør sig som spiller på det danske herrelandshold i fodbold, skal også giftes.

Det afslører han i et opslag, som han har delt med sine 109.000 følgere på Instagram.

Til opslaget har Damsgaard delt et billede af sig selv med sin forlovede Clara Benevenuta Zenia Dörge og naturligvis også et billede af den imponerende ring.

- Resten af livet sammen med dig, skriver Damsgaard til opslaget, der allerede har fået masser af hilsner fra følgere og venner, der ønsker parret tillykke med den kommende vielse.

Mikkel Damsgaard fik sin debut for FC Nordsjælland i en alder af 17 år. I 2020 blev han solgt til den italienske klub U. C. Sampdoria.

I efteråret 2021 fik Damsgaard konstateret leddegigt, der blandt andet har resulteret i, at han skulle opereres.

- Jeg tager stadig medicin nu for at holde det nede. Jeg ved ikke, hvor længe jeg skal tage medicin. Nogle læger siger, at jeg måske skal tage det resten af livet. Lige nu har jeg det rigtig godt, og jeg skal blive ved med at tage medicinen i noget tid, og så må vi se, hvordan processen bliver senere, lød det fra Damsgaard i maj 2022 ifølge Ritzau.

Sponsoreret indhold