Sport24. juni 2024

Mikkel Hansen blev ikke kontaktet om olympisk rolle

Niklas Landin og Anne-Marie Rindom blev forleden præsenteret som olympiske fanebærere, og nu bekræfter Mikkel Hansen, at han ikke blev spurgt
Mikkel Hansen ved endnu ikke, om han får en sidste dans i rødt og hvidt.
Mikkel Hansen ved endnu ikke, om han får en sidste dans i rødt og hvidt.
 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

20 landsholdsspillere er lige nu samlet i Faaborg i håb om, at blive en del af landstræner Nikolaj Jacobsen OL-trup.

Én af de 20 er Mikkel Hansen, der som bekendt jagter et sidste olympisk eventyr, inden han indstiller karrieren denne sommer.

Danskeren har igennem en ufattelig flot karriere været med til at sikre blandt andet OL-guld, VM-guld og EM-guld med det danske landshold.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-06-24/20240526-181015-L-1920x1241we_0.jpg
Mikkel Hansen har spillet 266 landskampe, scoret 1350 landsholdsmål og været med til 21 slutrunder.
 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det var derfor oplagt at tro, at Hansen kunne være i spil til en rolle som olympisk fanebærer i Paris - naturligvis under forudsætning af, at han bliver en af Nikolaj Jacobsens i alt 14 sidste, der får en OL-billet.

Men den - måske - bedste danske landsholdsspiller gennem tiderne bekræfter nu, at han ikke blev spurgt af DIF og Chef de Mission, Søren Simonsen, om han ville bære den olympiske fane i Paris:

- Nej, jeg har ikke hørt noget. Nu ved jeg jo heller ikke, om jeg skal til OL, fortæller Mikkel Hansen til SE og HØR, der mødte den 36-årige håndboldspiller i landsholdslejren her til eftermiddag.

Det samme har naturligvis gjort sig gældende for Niklas Landin, men han afslørede forleden til SE og HØR, at det var blevet clearet med landstræner Nikolaj Jacobsen inden opkaldet fra DIF.

På klubplan har Mikkel Hansen allerede sagt farvel og tak for nu til holdkammeraterne i Aalborg Håndbold. I sidste uge bekræftede direktør Jan Larsen, at man har Hansens afløser klar. Det kan du læse mere om her.

Sponsoreret indhold