Sport20 timer siden

Mohamed Daramys kone skal føde i Danmark: Kan misse fødslen

Landsholdsspilleren har fået grønt lys af både DBU og franske Reims til at rejse, hvis konen går i fødsel. Derfor sidder han klar på telefonen hele tiden
Mohamed Daramys kone Alia Hassouni skal føde i Danmark. Landsholdsangriberen sidder derfor klar på telefonen disse uger, så han forhåbentligt kan nå hjem fra Frankrig, når fødslen finder sted.
Mohamed Daramys kone Alia Hassouni skal føde i Danmark. Landsholdsangriberen sidder derfor klar på telefonen disse uger, så han forhåbentligt kan nå hjem fra Frankrig, når fødslen finder sted.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: 20-årig OL-deltager har stoppet karrieren: Oprettet på OnlyFans

I slutningen af maj afslørede 22-årige Mohamed Daramy, at konen Alia Hassouni er gravid.

Parret venter deres første barn lige om lidt, da Alia har termin i begyndelsen af november.

Netop nu befinder Daramy sig i Danmark sammen med resten af U21-landsholdet, som møder Island tirsdag aften på Vejle Stadion.

Derfor er han også tæt på konen, som skal føde i Danmark og ikke i Frankrig, hvor Mohamed Daramy til dagligt har sin gang i Ligue 1-klubben Reims.

I et interview med bold.dk fortæller landsholdsspilleren, at han også har lavet en helt særlig aftale med både DBU og Reims, når Alia Hassouni går i fødsel.

Alt sammen så han forhåbentligt ikke misser fødslen, når den dag kommer.

- Det er specielt nu, fordi min kone kommer til at være i Danmark, mens jeg skal være i Frankrig. Hun føder her, så det bliver hårdt. Vi må derfor gøre det bedste, vi kan. Det er klart, at jeg så er nødt til at være på telefonen hele tiden og klar til at købe en flybillet.

Skulle hun føde netop nu, hvor angriberen er i Danmark med landsholdet, vil der ikke være langt til hospitalet.

Men hvis det efter planen først sker i begyndelsen af november, er det med at håbe på, at der er tid nok til at få bestilt en flybillet og nå til Danmark, når opkaldet kommer fra konen.

Til bold.dk fortæller 22-årige Daramy også, at han glæder sig og er meget spændt på at træde ind i rollen som far.

Sponsoreret indhold