Sport25. juli 2024

Ny dag, ny model: Tom Brady dater Brooks Nader

For under to måneder siden kom det frem, at Brooks Nader skulle skilles. Nu har hun fundet sit rebound, da hun har sat kløerne i Tom Brady
Tom Brady dater en ny model. Det skriver Page Six, der også kan fortælle, at modellen denne gang er den 27-årige Brooks Nader.
Tom Brady dater en ny model. Det skriver Page Six, der også kan fortælle, at modellen denne gang er den 27-årige Brooks Nader.
 Foto: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix & Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Endelig bekræfter kendispar: Er blevet kærester

Tom Brady, 46, nyder i den grad tilværelsen som NFL-pensionist.

Efter skilsmissen med den brasilianske supermodel Gisele Bündchen, 44, har Tom Brady af flere omgange kastet sin kærlighed over yngre modeller.

Blandt andet 28-årige Veronika Rajek og senest Irina Shayk, ligesom der også var rygter om, at Brady og Kim Kardashian var en ting for en kort stund.

Men efter kærligheden gik i stykker mellem Brady og Shayk, har Tom Brady umiddelbart taget en kort pause fra modellerne.

Indtil nu.

Page Six skriver nemlig, at Tom Brady atter dater en model.

Denne gang den 27-årige Sports Illustrated Swimsuit model Brooks Nader.

Page Six’ insiderkilde fortæller, at parret er involveret i hinandens liv på en romantisk måde, men at de på nuværende tidspunkt bare dater, og ikke har noget meget seriøst kørende.

Brooks Nader blev i 2019 gift med Billy Haire, men i maj kom det frem, at de skulle skilles.

Få uger efter viste Nader, hvad Billy Haire ville gå glip af i fremtiden, da hun til Sports Illustrated Swimsuit Issue Release Party troppede op i en noget gennemsigtig kjole.

Modellen ser også ud til at nyde singlelivet.

Da NFL-stjernen Christian McCaffrey blev gift med Olivia Culpo i juli, troppede Brooks Nader op til brylluppet hånd i hånd med prinsen af Grækenland og Danmark, prins Konstantin-Alexios.

Sponsoreret indhold