Sport5. marts 2023

OnlyFans-model med vild påstand: Cristiano Ronaldo har været sin kone utro med mig

Den portugisiske superstjerne afviser anklagerne om, at han skulle have været sin kone utro
Cristiano Ronaldo bliver beskyldt for at have været sin kone utro med en OnlyFans-model fra Venezuela. Superstjernen afviser anklagerne.
Cristiano Ronaldo bliver beskyldt for at have været sin kone utro med en OnlyFans-model fra Venezuela. Superstjernen afviser anklagerne.
 Foto: Petr David Josek/AP/Ritzau Scanpix

Et par billeder sammen og en udveksling af telefonnumre bagefter.

Sådan skulle starten have været på mødet mellem modellen Georgilaya og Cristiano Ronaldo.

Og det skulle angiveligt have ført til en kort affære mellem Georgilaya og Cristiano Ronaldo, som skulle have fundet sted den 25. marts sidste år, da Ronaldo var samlet med det portugisiske landshold.

Det hævder OnlyFans-modellen fra Venezuela.

Modellen hævder, at Cristiano Ronaldo sendte en besked kort efter deres møde, hvor han inviterede hende til hans hotelrum.

- Da jeg læste beskeden, troede jeg, at hvis jeg mødte op så ville han bare snakke og lære mig at kende. Eller måske endda give mig muligheden for at få flere billeder med ham. Jeg troede ikke i situationen, at der ville være sex involveret. Men faktum er, at det skete, har hun sagt ifølge det portugisiske medie Correio de Manha.

Georgilaya fortæller, at det var med samtykke, men at hun alligevel følte sig manipuleret af portugiseren.

Det portugisiske medie skulle have set beskederne som skulle være skrevet mellem Ronaldo og modellen. Også Georgilayas mand skulle angiveligt have skrevet med Ronaldo om situationen.

Cristiano Ronaldo skulle være rasende over påstanden om, at han skulle have været sin kone utro.

Ronaldos talskvinde har kaldt anklagerne for ”komplet falsk og æreskrænkende”.

Cristiano Ronaldo har været sammen med Georgina Rodriguez i mere end seks år, imens Georgilaya danner par med den 54-årige Victor Emanuel.

Sponsoreret indhold