Sport20. februar 2023

Professionel baseballspiller står frem: - Jeg er homoseksuel

Den 23-årige Chicago White Sox-spiller Anderson Comás afslørede nyheden på Instagram
23-årige Anderson Comás delte ud af sin mest personlige hemmelighed, da han på Instagram stod frem og fortalte, at han er homoseksuel.
23-årige Anderson Comás delte ud af sin mest personlige hemmelighed, da han på Instagram stod frem og fortalte, at han er homoseksuel.
 Foto: Anderson Comás / Instagram

- Dette er måske min mest personlige ting som jeg nu deler, og det er med stolthed og glæde, at jeg kan fortælle, at jeg er en del af LGTBQ+-fællesskabet.

Sådan skriver Anderson Comás i sit nyeste opslag, hvor han står frem og fortæller, at han er homoseksuel.

En nyhed som Comás håber kan være med til at inspirere andre om at være sig selv og ikke gemme sig bag ens drømme.

- Jeg vil bare sige noget til de personer som siger, at man som homoseksuel ikke kan blive til noget i livet. Se på mig. Jeg er homoseksuel og en professionel atlet, så det stoppede mig ikke for at udleve min drøm.

- Jeg gør dette for at være en inspiration for dem, der ligesom mig kæmper for sin drøm. Tro på dig selv og kæmp videre, afslutter Anderson Comás sit opslag med.

23-årige Anderson Comás skrev under på en kontrakt med Chicago White Sox i 2016, men er stadig listet som prospect, og spiller derfor på Chicago White Soxs rookiehold i ligaen under den bedste række MLB.

Chicago White Sox har allerede været ude og lovprise Anderson Comás for sit mod på deres sociale medier.

Anderson Comás er blot den anden spiller i ligaen under MLB, som har stået frem offentligt.

Sponsoreret indhold