Sport19. juni 2024

Rolf Sørensen afslører vild kærlighedserklæring

Til august ringer bryllupsklokkerne for Rolf Sørensen og kæresten Mette, som han er så glad for, at han har fået tatoveret hendes navn
Rolf Sørensen skal giftes.
Rolf Sørensen skal giftes.
 Foto: Hanne Juul

59-årige Rolf Sørensen giver ægteskab en chance til.

I et fælles interview med TV 2-kollegaen Dennis Ritter, afslører den tidligere cykelrytter, at han skal giftes med kæresten, Mette. Det fortæller han til Euroman.

For tre år siden blev cykelkommentatoren skilt fra sin ekskone, Susanne Sørensen. De to dannede par med i næsten 30 år, inden parret smed håndklædet i ringen.

Første gang i 30 år

Men Rolf Sørensen nøjes ikke bare med at få papir på kærligheden. Han er faktisk så vild med sin Mette, at han har valgt at få tatoveret hendes navn.

Om den særdeles permanente hyldest til sin kommende hustru, forklarer TV 2-profilen:

- Den er en kærlighedserklæring til Mette. Efter vi er fundet sammen, kan jeg være mig selv på en måde, jeg ikke har kunnet i 30 år. Jeg slapper af og hviler i mig selv på en helt anden måde end førhen.

Tiden efter skilsmissen har været hård for Rolf Sørensen, men mødet med Mette har været et vendepunkt for den folkekære cykelkommentator:

- Særligt vinteren med korte dage og uden cykelløb var svær, inden jeg fandt sammen med Mette. Vi får det bedste frem i hinanden, og jeg er virkelig lykkelig for mit liv sammen med hende, fortæller han.

Bryllupsfest hos naboen

Parret skal giftes til august i Karlebo Kirke i Kokkedal, efterfulgt af en fejring med deres nærmeste:

- Det bliver en intim fejring med de tætteste venner og familien, efter vi er blevet viet. En lille fest i naboens lade, lyder det.

Før fejringen af kærligheden, kalder arbejdet for både Rolf Sørensen og Dennis Ritter. Makkerparret skal som vanligt guide danskerne godt igennem Tour de France på TV 2 til juli.

Sponsoreret indhold