Sport7. december 2023

Så du det: Trent flasher bagdel til rivaliserende fans

Liverpoolstjernen gav onsdag aften fans og tv-seere et overraskende syn, da højrebackens bare numse pludselig tittede frem
Den 25-årige Liverpool-spiller har godt med selvtillid for tiden.
Den 25-årige Liverpool-spiller har godt med selvtillid for tiden.
 Foto: Lee Smith/Ritzau Scanpix

Trent Alexander-Arnold lagde bolden til rette ved hjørneflaget, som han har for vane at gøre det, når der skal slås et indlæg ind mod holdkammeraterne ved et hjørnespark.

Der var spillet godt 37 minutter af kampen mellem Sheffield United og Liverpool onsdag aften, da den besynderlige situation opstod.

For Trent Alexander-Arnold gjorde noget, som undertegnede i hvert fald ikke husker at have set ham (eller nogen anden for den sags skyld), gøre før i den situation. Bare se her:

Han begyndte at rette på sin trøje og sine shorts, hvilket jo, bevares, er meget normalt, men så så ud til at trække sine shorts for langt ned - og pludselig var der frit udsyn til toppen af scouserens blottede baller.

Blot få sekunder senere havnede hans indlæg i feltet, hvor Virgil van Dijk med en enkelt berøring gjorde det til 1-0.

Det er den fjerde kamp i træk i alle turneringer, hvor Alexander-Arnold har været involveret i mål. Ungarske Dominik Szoboszlai stod for kampens andet mål og gjorde det til slutresultatet 2-0.

Det var Liverpools 10. Premier League-sejr i sæsonen og holder dem på andenpladsen i tabellen, to point efter Arsenal på førstepladsen.

Trent Alexander-Arnold har, så vidt vides, ikke selv kommenteret hændelsen endnu.

Om Liverpool-backens såkaldte "wardrobe-malfunction" var med eller uden fuldt overlæg - så var det i hvert fald et godt indlæg.

Resten kan man så blot spekulere i.

Sponsoreret indhold