Sport25. juli 2023

Se billedet: Kyrgios afslører kæmpe Pokémon-tatovering

Ja, den er god nok. Tennisspilleren Nick Kyrgios har fyldt hele sin ryg med Pikachus venner
"Pika pika!"
"Pika pika!"
 Foto: Ritzau Scanpix

- Pokémon, gotta catch 'em all!

Nævn mig et 90er, 00'er eller barn fra 10'erne, som ikke kan nikke genkendende til det slagord. Det bliver nok svært at finde.

Anime tv-serien om Pokémon - de eventyrlige væsner som oftest er tegnet efter virkelige dyr eller planter - har siden slutningen af 90'erne taget verden med storm.

Nogen har sikkert været mere begejstrede end andre, bevares. Men en af dem, som er helt vilde med de små "pocket monsters" må siges at være den australske tennisspradebasse, Nick Kyrgios.

Fire tatovører arbejdede på australierens ryg på én gang. 
Fire tatovører arbejdede på australierens ryg på én gang.
 Foto: Instagram

Wimbledon-finalisten fra 2022 har netop fået en enorm rygtatovering af Pokémon-karaktererne for at vise sin kærlighed til serien.

Kyrgios, der er født i den australske hovedstad Canberra, fik tatoveringen i den populære Los Angeles-salon Ganga Studio, hvor ikke én, men fire kunstnere arbejdede på designet.

Verdensstjernerne Post Malone, Lebron James, Carlos Alcaraz og Jake Paul er bare en lille håndfuld af celebre navne, som har været forbi salonen for at føje til deres samling af 'tusser'.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-25/img_7048.jpeg
Av for en omgang...
 Foto: Instagram

- Hårdt. Hele linjer på kun en time, skriver Kyrgios i sin story, hvor han deler processen med sine mange følgere.

Kyrgios delte først et billede af sin ryg med med konturerne af de forskellige Pokémons. Derefter en af karakterene, der blev afsluttet med at lægge skygger på.

Kyrgios har længe været fan af tv-serien og tilbage i 2016, tilstod han at han spillede Pokémon Go-mobilspillet i sin fritid.

I denne uge skulle den iltre australier efter planen konkurrere ved Ultimate Tennis Showdown i Los Angeles. En håndledsskade, der også holdt ham ude af Wimbledon, er dog ikke helet.

Nick Kyrgios skal efter planen spille årets sidste grand slam-turnering US Open, der starter i slutningen af august. Her skal Holger Rune og forhåbentlig også Clara Tauson deltage i hovedturneringen.

Sponsoreret indhold