Sport5. oktober 2024

Tommy Fury bryder tavsheden efter brud: Afviser utroskab

I et nyt interview siger den 25-årige bokser, at rygterne om utroskab ikke er sande. Og så håber Tommy Fury at vinde kæresten tilbage
Tommy Fury stiller for første gang op til interview efter bruddet med Molly-Mae Hague. Her understreger han, at han ikke har været ekspartneren utro, som rygterne ellers har lydt.
Tommy Fury stiller for første gang op til interview efter bruddet med Molly-Mae Hague. Her understreger han, at han ikke har været ekspartneren utro, som rygterne ellers har lydt.
 Foto: MEGA

LÆS OGSÅ: Afslører sød nyhed: Gravid med nummer to

Det kom som lidt af et chok i England, da Molly-Mae Hague, 25, i august meldte ud, at hun og Tommy Fury, 25, var fortid.

- Jeg havde aldrig nogensinde troet, at jeg skulle skrive det her. Efter at have været sammen i fem år, havde jeg aldrig forestillet mig, at vores historie ville slutte her. Især ikke på denne måde, skrev hun dengang på Instagram.

Rygterne om årsagen til bruddet spredte sig hurtigt, og her lød det blandt andet fra The Sun, at en dansk kvinde skulle have en finger med i spillet.

Milla Corfixen nægtede dog, at hun skulle have kysset på Tommy Fury.

Selv har den 25-årige bokser ikke sagt mange ord om bruddet, men har dog kommenteret kort på rygterne på Instagram, som han kalder falske.

Nu har han endelig givet et interview til Daily Mail om bruddet.

- Minuttet jeg så hende, tænkte jeg ”YEEEESSS”. Hun er min drømmekvinde. Vi var sammen i fire og et halvt år. Du er ikke sammen med en, får et barn med dem og bliver forlovet, hvis det kun er en flirt.

- Det er ægte kærlighed. Elsker jeg stadig Molly? 100 procent. Jeg vil elske hende til mit sidste åndedræt.

I interviewet understreger Tommy Fury, at han aldrig har været Molly-Mae utro. Han fortæller også, at det kun er de to, som ved, hvad der virkelig var årsagen til deres brud.

- Hvis du vil gå ud og have affærer med kvinder, så bør du bestemt ikke være sammen med din partner. Og har jeg nogensinde nået det punkt? Nej.

Tommy Fury er heller ikke bleg for at indrømme, at han stadig håber, at eksparret finder ud af tingene igen.

Kendisparret, som mødte hinanden i ”Love Island UK” i 2019, har sammen datteren Bambi og blev forlovet i juli sidste år.

Sponsoreret indhold