Sport30. juli 2024

Udlandet spekulerer: Er Lamine Yamal og Alex Padilla fortid?

Efter EM-finalen viste Lamine Yamal sin nye kæreste frem. Men nu har en TikTok-video og feriebilleder pustet til rygterne om, hvorvidt forholdet allerede er fortid
Lamine Yamal og Alex Padilla viste sig for første gang frem i offentligheden sammen efter EM-finalen. Men nu lyder rygterne på, at parret er gået fra hinanden.
Lamine Yamal og Alex Padilla viste sig for første gang frem i offentligheden sammen efter EM-finalen. Men nu lyder rygterne på, at parret er gået fra hinanden.
 Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Midt i stormvejret: Nu er han blevet gift

Hvis Lamine Yamals navn ikke var på alle fodboldfans læber før EM, er det helt sikkert kommet det efter Spaniens EM-triumf.

Den 17-årige superstjerne vandt også ”Young Player of the Tournament”, men det var ikke kun Yamal, der poserede med trofæet på banen efter kampen.

Det gjorde også Alex Padilla, der efter alt at dømme er Lamine Yamals kæreste.

Eller måske var Alex Padilla kærester med Yamal.

De seneste dage har rygterne nemlig svirret, efter en video af Alex Padilla til en fest dukkede op på internettet.

På en Instagram-live blev der filmet på Padilla, der angiveligt sad på en anden mands skød.

Da TikTok-stjernen så, at hun og drengen blev filmet på samme tid, slog hun ud efter telefonen.

Videoen blev delt vidt og bredt, og hurtigt kom internethæren efter Alex Padilla og beskyldte hende for at være Yamal utro.

Kort efter EM-finalen tog Lamine Yamal og Alex Padilla ellers på ferie til Grækenland sammen, men efter videoen med Padilla blev delt på de sociale medier, er parret stoppet med at følge hinanden på Instagram.

Og rygterne om et brud er ikke blevet mindre, efter FC Barcelona-stjernen er taget til Marbella, hvor han er blevet fotograferet, mens han har hånden på låret af en anden kvinde.

Sponsoreret indhold