Sport26. april 2023

Ugens horoskop: Holger Rune fylder 20 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Holger Rune
Holger Rune fylder 20 år den 29. april. Hip hip hurra!
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Millioner på kontoen: Det har Holger Rune tjent

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Holger Rune fylder 20 år den 29. april. Stort tillykke fra hele redaktionen!

Horoskopet gælder fra onsdag den 26. april til og med tirsdag den 2. maj.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Tag et kig på de hjemlige opgaver. Trænger noget til at blive ordnet eller “sat på plads”, så er det nu, du skal gøre det, da du har alle muligheder for at få det gjort på den rette måde. Der er ikke nogle forhindringer, og du mærker, at du får hjælp, hvis bare du rækker hånden ud. Alle former for samarbejde glider som smurt.

FISKENE

19. februar-20. marts

Du skal være mere organiseret. Du skal sætte ting i system, hvilket du godt kan, når du skal. Det er især i økonomiske sager, at der er brug for at du strammer op og laver en plan. Bånd til familiemedlemmer, især søskende, har gode vilkår i denne uge, og er der skår der skal klinkes, så bør det være nu!

DE FYLDER OGSÅ ÅR DE KOMMENDE DAGE:

Laura Bro: Fylder 50 år den 27. april

Erling Bundgaard: Fylder 80 år den 28. april

Prinsesse Benedikte: Fylder 79 år den 29. april

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du har mindre tålmodighed end du plejer. Den, du har med at gøre, gør måske ikke tingene hurtigt nok, efter din mening. Hold derfor en dør åben, så du selv kan overtage og køre solo – og dermed gøre det på din måde og i dit tempo. Du ønsker ikke at forpligte dig lige nu, hvilket bliver mere og mere tydeligt i ugens løb.

TYREN

21. april-21. maj

Jobmæssigt sker der ændringer, men det er nok ikke så tydeligt endnu. Derfor forholder du dig afventende. I den forbindelse kan du finde ud af, hvor du vil lægge dine kræfter, og om du overhovedet har lyst til at fortsætte ad den sti, som du er på. Fremtidsplaner kan således ændres og der åbnes op for nye perspektiver.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

En ven eller kollega vil gerne samarbejde, men du ønsker ikke at binde an med andre og slet ikke i større fællesskaber. Du arbejder bedst alene med frie hænder til at gøre præcis, som du vil. Følelsen af at være uafhængig forstærkes – lyt til din indre fornemmelse. Handler det om en familierelation, så ser du anderledes på det.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du ser helt klart på både perspektiv og potentiale i forbindelse med samarbejde. Dog bør du ikke lave for faste aftaler, da du på et senere tidspunkt helst vil styre tingene i den retning, som du ønsker. Spændende studier eller opgaver viser sig. Du vil gerne påtage dig et ansvar og må derfor smøge ærmerne op.

LØVEN

23. juli-23. august

Du har fokus på arbejde, og du har mulighed for at ændre retning, hvis det passer ind i din tilværelse lige nu. Økonomien skubber på i den proces, som du er i. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal ændre på noget nu, så vent til senere, når du fornemmer, at det er det rigtige tidspunkt.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du har en stor fordel med godt overblik over de tiltag, som du planlægger lige nu. Men brug lidt mere tid på research, inden du kaster dig ud i noget nyt. Brug derfor denne uge på at samle informationer, så du er på forkant med situationen senere hen, det kan f.eks. i juni.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Dine tanker kører på højtryk, så du må holde orden i aftalerne. Hold gerne flere muligheder åbne, så du kan skifte spor, hvis det skulle blive nødvendigt. En eller flere rejser kan være aktuelle – enten i teorien eller i praksis. Under alle omstændigheder bør du nyde tiden lige nu, hvor du har mange veje at gå.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du er meget påvirket af dine følelser, og det kan ændre dine planer. Dog er der gode chancer for, at du kan nå nogle af dine mål – evt. i forbindelse med din ægtefælle eller kollega. Senere på ugen, vælger du at gå dine egne veje, og da du ikke ønsker at være afhængig af dine omgivelser og nære relationer.

SKYTTEN

23. november-21. december

En samarbejdspartner eller din udkårne har behov for din opmærksomhed. Det er du måske ikke er klar over pga. dobbeltsignaler fra vedkommende. Tag initiativ og spørg ind til, hvad der er brug for og hvordan du bedst muligt gør dig gældende. Forhold er i centrum, og din tilstedeværelse er nødvendig derhjemme. Løse ender skal samles.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du bør gøre en indsats for parforhold eller almindeligt samarbejde. Der er god kemi mellem dig og dine nærmeste, som gør mange ting nemmere, og det bør du udnytte. En fælles indsats kan virkelig rykke dig godt videre i forhold til dine mål. Romantiske tiltag bliver hilst velkommen – gerne suppleret med et godt måltid mad.

Sponsoreret indhold