Kæmpe test af klassikere: Sådan er McDonald's nye burgere
I denne uge gjorde McDonald's noget, de meget sjældent kaster sig ud i.
Opskriften på flere af burgergigantens sællerter, ikke mindst dobbeltdækkeren Big Mac, har fået en tur i blenderen.
Bedre boller, mere sovs og skarpere stegning af bøffen er nyhederne, som også rammer andre burgertyper.
Men er det bare kynisk markedsføring? Eller kan man smage forskellen?
Det har SE og HØR's skarpeste fastfood-hjerner - chefredaktør Niels Pinborg og reality journalisten Nicklas Erik Lagerstof - sat på en prøve.
Og svaret, som du får i videoen i toppen af artiklen, er "tjaaaaaaaah".
- Sovs over alt. Det har jeg aldrig prøvet før, udbrød Pinborg, der sammen med Nicklas kæmpede sig igennem syv forskellige burgere.
- Helt klart brødet … meget bedre, fortalte chefredaktøren. Og det er Nicklas helt enig i.
- Der er ingen tvivl om, at bollen er blevet markant bedre.
Test af ny Quarter Pounder fra McDonald's: Her er dommen
Det trak dog ned, at den ifølge McDonald's forbedrede stegemetode bestemt ikke havde den ønskede effekt på McFeast-burgeren.
- Den er markant hårdere stegt.
- Det er næsten en skosål, mener Nicklas, hvorefter Pinborg måtte kaste håndklædet i ringen og levne resten af sin McFeast.
Test af ny McFeast fra McDonald's: Her er dommen
Makkerparret var heller ikke imponerende over bollen i Quarter Pounderen. Den var nemlig alt for tør.
- Det her har ikke gjort noget godt for mig, lød dommen fra Pinborg.
- Lille pil ned.
- Skal vi slutte af med en tommel op eller tommel ned på forandringerne?
- Sovsen i Big Mac'cen gør nu, at det godt kan være en go-to for mig, siger Pinborg.
- Det er klart en tommel op. Og det er på grund af bollen, mener Nicklas.
Du kan se hele dommen over de nye burgere i toppen af artiklen.