Kendte6. maj 2024

Model Eugenio Casnighi fyret for at stjæle rampelyset fra Kylie Jenner til Met Gala

Selvom man bliver hyret til at se lækker ud til Met Gala, så skal man ikke være for god til det. Det har den italienske model Eugenio Casnighi lært på den hårde måde
Eugenio Casnighi siger, at han blev fyret, efter han sidste år gik viralt for sin deltagelse i Met Gala.
Eugenio Casnighi siger, at han blev fyret, efter han sidste år gik viralt for sin deltagelse i Met Gala.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Her er alt, du skal vide om Met Gala 2024

To år i træk har den italienske model Eugenio Casnighi haft fornøjelsen af at være såkaldt greeter til det store Met Gala i New York City.

Desværre har Eugenio ikke fået lov til at vende tilbage i 2024. I en række videoer, som han har delt på sin TikTok-profil fortæller han nu den sære grund til, at han er blevet fyret fra den store modebegivenhed.

- Så jeg har aldrig talt om dette, fordi jeg var under en fortrolighedsaftale. Det er sjovt nok, de fyrede mig, så nu kan jeg sige, hvad jeg vil. De fyrede mig, fordi jeg gik viralt sidste år, siger han i en video.

- Så grundlæggende sagde de: 'Du fik det til at handle om dig selv, så vi kan ikke have dig til at arbejde her længere. Vi beklager.'

Eugenio Casnighi optræder i baggrunden på mange af billederne af Kylie Jenner fra sidste års Met Gala.
Eugenio Casnighi optræder i baggrunden på mange af billederne af Kylie Jenner fra sidste års Met Gala.
 Foto: John Angelillo/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Eugenio fik sidste år ansvaret for at hjælpe "The Kardashians"-stjernen Kylie Jenner hele aftenen. En opgave, der til trods for at være pakket godt ind faktisk ikke er synderligt glamourøs.

Blandt andet skulle Eugenio nemlig sørge for, at Jenners imponerende røde skrud af en kjole hele tiden faldt godt uanset hvor og hvordan hun stod.

Det er derfor ikke så underligt, at den italienske model kan ses på adskillige af de billeder, der blev taget af Kylie Jenner til sidste års Met Gala, og fordi Eugenio bestemt ikke har tabt det genetiske lotteri, gik han ikke ubemærket hen.

Det var især, da han dukkede op i baggrunden under et interview mellem Emma Chamberlain og BLACKPINK-medlemmet Jennie, at

- Det er sjovt, fordi Met Gala og det firma, som jeg ikke vil nævne, de vil have modeller til at arbejde på den røde løber, de vil have folk, der bliver lagt mærke til. Som de bogstaveligt talt fortalte mig: 'Vi valgte dig, fordi vi kan lide dig mere end andre til at være sammen med denne kendis,' siger han fortsætter:

- Men da folk tog billeder af den egentlige kendis, ikke mig, af den egentlige kendis som Kylie Jenner, og jeg stod ved siden af hende, kom jeg selvfølgelig med på billedet, og de gav mig skylden.

Dette års Met Gala løber af stablen natten til tirsdag, og du kan læse om alle detaljerne her.

Hør hele Eugenio Casnighis Met Gala-beretning her:

Sponsoreret indhold