Reality29. august 2024

Anders Jonssen med i "Gift ved første blik" igen: Det er en sjov historie …

I 2022 blev Anders Jonssen gift ved første blik. Nu er han endnu en gang med i programmet, dog "på den anden side". Læs hele hans tale til Lars og Lone her
Anders Jonssen var mere nervøs for at vie Lars og Lone, end han var i hele sin egen sæson af "Gift ved første blik".
Anders Jonssen var mere nervøs for at vie Lars og Lone, end han var i hele sin egen sæson af "Gift ved første blik".
 Foto: Brian Lichtenstein, Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: ”Gift ved første blik”-Anders' bryllupsdrøm knust: Pølsevogn byttet ud med gods

Anders Jonssen var med til at skrive historie, da han i 2022 blev gift ved første blik med Sebastian Søvsø og dermed var en del af det første homoseksuelle par i programmets historie.

Nu er den fynske frederiksbergborger tilbage i "Gift ved første blik" – dog i en noget anden rolle.

Holder du øje med Lone og Lars' bryllup i afsnit to, vil du nemlig opdage, at det er Anders Jonssen, der vier det spritnye tv-par.

– Jeg synes simpelthen, det er så sjov en historie, fortæller Anders Jonssen, som arbejder som pressechef for kultur- og fritidsforvaltningen i Københavns Kommune – derunder giftekontoret.

Det er i den forbindelse, at han fik muligheden for også at blive giftefoged, og derfor passede det perfekt, da produktionen på "Gift ved første blik" ringede for netop at bede om sådan en til en vielse.

– Jeg spurgte, hvad de kunne tænke sig i forhold til programmet. Det tyggede de lidt på, og så ringede de tilbage og sagde: "Vi vil egentlig bare gerne have dig". Og så gjorde vi det.

Derfor har Anders Jonssen nu som den eneste i landet prøvet både at blive gift med en totalt fremmed OG at stå for en vielse i det populære DR-program.

Sebastian Lundgreen Søvsø og Anders Reinholdt Jonssen til deres bryllup i "Gift ved første blik".
Sebastian Lundgreen Søvsø og Anders Reinholdt Jonssen til deres bryllup i "Gift ved første blik".
 Foto: Theis Mortensen

– Det var så specielt. Da jeg var med i programmet følte jeg ikke, at jeg var kæmpenervøs på noget tidspunkt, for der handlede det bare om at være mig og en del af noget. Men lige pludselig følte jeg, at jeg skulle performe helt vildt meget, så jeg var hamrende nervøs. Jeg var virkelig, virkelig nervøs.

– Jeg skulle være en tryg klippe lige i det her ret vilde øjeblik for Lone og Lars.

Lars og Lone blev viet af den tidligere deltager Anders i "Gift ved første blik".
Lars og Lone blev viet af den tidligere deltager Anders i "Gift ved første blik".
 Foto: Brian Lichtenstein

Anders var bange for, at han ville klokke i det, når han som myndighed skulle holde en tale, der endda bliver vist på tv. Men alt gik, som det skulle, og han fik også vekslet et par ord med Lone, da parret efterfølgende skulle skrive under på de officielle papirer.

– Lone syntes, det var så sjov en overraskelse, at det var mig.

Mange i salen kunne genkende Anders Jonssen fra "Gift ved første blik". De havde dog ikke helt styr på, hvem fra programmet han præcis var.

– De tror, at jeg er den faste giftefoged. Så kommer de op og siger: "Ej, du er ALTID så god i 'Gift ved første blik'."

Produktionen gav Anders nogle gode sætninger om Lone og Lars, som han tog med i sin tale til parret. En tale, der er stærkt kortet ned i programmet.

– Jeg brugte faktisk også ret meget af mig selv i den bryllupstale, netop i forhold til at være tålmodig med matchet, tro på det og give sig hen til det.

Du kan læse talen i sin helhed her:

Det sagde Anders til Lars og Lones vielse

Kære Lone. Kære Lars. Og kære gæster

Mit navn er Anders Reinholdt Jonssen, og jeg har den store ære at være jeres giftefoged i dag.

Vi er samlet her på det smukke Bernstorff Slot for at fejre jer. Jeres mod, jeres åbenhed og jeres vilje til at tage det første skridt sammen på rejsen i jeres livs nye kapitel.

---

Lone, du har en dybfølt intention om at ville lykkes med kærligheden. Og du har delt dit ønske om at finde balancen mellem nærvær og plads i det.

At skabe det bedste fundament i de kommende uger i Gift ved første blik kræver netop den balance, hvor I kan være tætte og samtidig respektere hinandens rum.

---

Lars, du vil gerne gøre en forskel for andre mennesker – og det gør du blandt andet i dit arbejde, der betyder og fylder en del i dit liv.

Det gør dit ønske og længsel efter at finde kærligheden også – den ægte følelse, der giver det lille sug i maven. Derfor står du her i dag.

---

Sammen repræsenterer I håb, mod og en tro på, at kærligheden kan spire, selv under de mest uventede omstændigheder, som man vist godt kan kalde Gift ved første blik.

---

Lone og Lars, I er her for at finde “noget” i hinanden, for at dele livets store og små øjeblikke og for at omfavne hverdagens rutiner og festligheder.

---

Lars, dine følelser af forventningsglæde og angst, som du har delt, er helt naturlige. Der er meget på spil, men husk på din evne til at finde glæde i de små ting, – i solopgange, smukke udsigter og i dine børns trivsel. Den lykke, du føler i de øjeblikke, kan blive forstærket og delt med Lone, som nu står ved din side – og måske har det på samme måde.

I hvert fald deler I lige her jeres første fælles oplevelse – fulde af nysgerrighed og åbenhed omkring at lære hinanden at kende.

Jeg håber, at I i jeres ægteskab vil bevare den nysgerrighed og åbenhed over for hinanden.

Vær tålmodige og Tro på matchet, så skal I nok komme tættere på jeres fælles drøm.

---

Det var mine personlige ord til jer. Nu går vi over til den mere formelle del.

Derfor spørger jeg dig, Lone Koch, om du vil have Lars Uldum Skjærbæk Løvendahl til din ægtefælle?

På samme måde spørger jeg dig, Lars Uldum Skjærbæk Løvendahl, om du vil have Lone Koch til din ægtefælle?

Så er det tid til, at I kan udveksle ringe.

Efter at I nu har sagt ja til hinanden, forkynder jeg jer hermed for rette ægtefolk at være.

Stort tillykke.

Sponsoreret indhold