Robinson Ekspeditionen16. september 2024

Nu reagerer Adam Sandgaards ørådsføde, Dana Myrvig: Han føler sig bedre end alle andre

Det kommer ikke bag på Dana Myrvig, at Adam Sandgaard undervurderer hende. Skønhedsdronningens strategi er at give ham ret
Adam Sandgaard og Dana Myrvig er lidt uenige om, hvordan tingene hænger sammen.
Adam Sandgaard og Dana Myrvig er lidt uenige om, hvordan tingene hænger sammen.
 Foto: Viaplay Group

LÆS OGSÅ: Brutalt uheld i "Robinson Ekspeditionen": Finger var tæt på at blive amputeret

– Jeg skal også have en at smide ud, lyder ordene fra "Bachelorette"-fyren Adam Sandgaard, da han i ugens afsnit af "Robinson Ekspeditionen" vælger Dana Myrvig som en af sine sidste holdkammerater.

Og det kommer bestemt ikke bag på skønhedsdronningen, at det er sådan, tometermanden ser på hende.

– Jeg havde en idé om, at han ikke så mig som en særlig stærk spiller, siger Dana Myrvig til SE og HØR.

– Det er måden, han taler til mig på. Han siger blandt andet "hold din kæft", og det bliver jeg frustreret over. Han er meget dirigerende.

Dana mener, at "Bachelorette"-fyren undervurderer hende, og det har hun det fint med. Men det er også tydeligt for hende, at han fører sig frem og spiller med musklerne.

– Han har den tilgang, at han er supersej og stærk, og at det er det, der skal til for at klare "Robinson Ekspeditionen". Jeg har godt kunnet mærke, at jeg bliver undermineret af ham.

Skønhedsdronningen tager dog ikke kritikken til sig.

– Adam er en sød mand, der er god til mange ting, og det kan man ikke tage fra ham. Han er en mand, der gerne vil frem og ikke er bange for at vise sig lidt. Det er tydeligt, at han føler sig bedre end alle andre.

Håber, han lærer af det

I stedet for at forsvare sig over for ham, "spiller hun dum" og lader Adam blive i troen.

– Jeg håndterer det ved at give ham ret i, at jeg er under ham. Jeg kører bare på, at han er bedre end mig, og det må han gerne tro. Det giver mig blod på tanden.

– En af grundene til, at jeg ville være med, var for at vise, at det hele ikke bare handler om fysiske muskler – der mangler noget woman empowerment. Det vil jeg gerne vise særligt over for mennesker som Adam.

Siden optagelserne har Dana Myrvig talt med Sandgaard om episoden og bedt ham kigge indad, fortæller hun.

– Det er godt for ham at være med i "Robinson Ekspeditionen", så han kan lære lidt om sig selv og om andre. Jeg har nævnt for ham efterfølgende, at han underminerede mig, og at jeg håber, han tager det til sig.

– Jeg møder ham ofte i byen, og vi snakker fint sammen, der er ikke noget dårligt mellem os.

Sponsoreret indhold