Reality2. oktober 2024

Simba Prisen i kovending: Nu får Camma en undskyldning

Der blev ikke lagt fingre imellem kritikken, da Camma Okami blev smidt ud af Simba Prisen. Men nu vender Simba Prisens arrangører 180 grader og giver DR-kendissen en undskyldning
Jasmin Lind, Mika Schultz og Mia Marslew undskylder nu over for Camma Okami på Simba Prisens vegne. De tre arrangører skriver, at det aldrig var deres intention, at hun skulle have en dårlig oplevelse.
Jasmin Lind, Mika Schultz og Mia Marslew undskylder nu over for Camma Okami på Simba Prisens vegne. De tre arrangører skriver, at det aldrig var deres intention, at hun skulle have en dårlig oplevelse.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Simba-prisen-vinder Jacob Krull langer ud efter Camma: Det er fordomsfuldt

- Hun kom frem i en dokumentar der hedder ”Camma vil være kendt”, og det er derfor, hun var med til Simba Prisen sidste år, fordi DR tænkte, at hun så kunne lave noget sjov og ballade her, og det var også derfor, vi havde hende på scenen som presenter.

- Derfor overrasker det mig også, at hun kommer og næsten stikker en fuckfinger i hovedet på os her til aften.

Ordene kom fra direktør for Simba Prisen, Mia Marslew, da hun forklarede til SE og HØR, hvorfor man smed Camma Okami hjem fra awardshowet.

Sidenhen er kritikken væltet ned over Simba Prisen, men hverken Jasmin Lind, Mika Schultz eller Mia Marslew har haft lyst til at udtale sig yderligere.

Indtil nu.

For nu får Camma en undskyldning af Simba Prisen på Instagram.

- Vi er alle tre arrangører af Simba Prisen meget kede af, at situationen vedrørende Camma under Simba Prisen 2024 opstod, og at hun endte med en dårlig oplevelse. Det vil vi gerne undskylde. Det var aldrig vores intention.

Ifølge Simba Prisen havde de et ”ordensreglement” på plads, som skulle overholdes.

Det var med udgangspunkt i dette ordensreglement, at de tog en hurtig beslutning om at sende Camma hjem.

En lidt anden udmelding end den som Mia Marslew gav til SE og HØR efter dramaet.

- Hun blev ikke smidt ud, men vi sagde tak for i aften

Camma blev blandt andet sendt hjem, fordi hun ifølge Simba Prisne kom for at ”ødelægge en god fest og gøre børn usikre”.

Sådan er det dog ikke længere, når Jasmin, Mika og Mia har tænkt over situationen.

- Når vi ser tilbage på situationen med mere overblik og ro, kan vi godt se, at Cammas handling var fredelig. Vi erkender, at der blev taget en forhastet beslutning, og vi beklager derfor dybt, at hun blev sendt hjem.

Simba Prisen skriver også, at de fremadrettet vil se nærmere på deres ordensreglement for at undgå lignende situationer i fremtiden.

I kommentarsporet skriver de, at Camma også har modtaget en personlig undskyldning fra Mia vedrørende udtalelsen til pressen.

Sponsoreret indhold