Reality11 timer siden

Drama i "Landmand søger kærlighed": Nu har Bianca sagt undskyld til Sebastian

Det er ubehageligt for Bianca at se hendes opførsel over for Sebastian under middagen i "Landmand søger kærlighed". Nu har hun undskyldt. En ting er de dog ikke enige om
Bianca Eisenhart har måttet sige undskyld til Sebastian efter optagelserne.
Bianca Eisenhart har måttet sige undskyld til Sebastian efter optagelserne.
 Foto: TV2

LÆS OGSÅ: Bianca fra ”Landmand søger kærlighed” har borderline: Lidt af en mundfuld

- Min hjerne kører på 100 forskellige spor på en gang. Det går så stærkt i mit hoved, at jeg ikke kan følge med. Jeg går i stå, fortæller Bianca til SE og HØR, efter hendes romantiske weekend tager noget af en drejning under den intime middag med Sebastian.

Faktisk bliver stemningen så intens, at ”Landmand søger kærlighed”-deltageren får helt sorte øjne og på dramatisk vis rejser sig og stormer ud af lokalet.

- Det er enormt ubehageligt at sidde og se nu. Og det er mig selv, der er ubehagelig at se. Fordi jeg genkender den side af mig selv, men ikke for noget godt.

- Jeg er enormt kold over for ham.

- Det var meget intenst, jeg sad med hjertet helt oppe i halsen, siger Sebastian om samtalen med Bianca.

Han tænkte sig grundigt om, inden han åbnede munden, så han var sikker på, at han fik formuleret sig så hensigtsmæssigt som muligt i situationen.

- Jeg sad ikke decideret og svedte, men der var en intens stemning, tilføjer han.

- Jeg havde behov for ikke at eskalere situationen, for ingen af os ville have godt af at sidde og råbe ad hinanden.

Under samtalen tager Biancas Borderline over, forklarer hun. Derfor er der også dele, hun slet ikke kan huske.

- Jeg får et helt bestemt udtryk og kan også mærke inde i mig selv, at det er ved at slå klik.

- Jeg er enormt presset lige i situationen, fordi jeg selv ikke aner, hvad fanden der egentlig sker. Og så går jeg, fordi jeg er ved at græde. Jeg græder stort set aldrig – for mig er det et tegn på svaghed, og det arbejder jeg på at forstå, at det ikke nødvendigvis er. Men jeg har enormt svært ved at græde foran andre, fordi jeg gerne vil fremstå stærk.

Jeg er ikke interesseret

Flere gange under middagen stirrer Bianca på Sebastian med helt mørke øjne, og det er tydeligt, at hendes vrede fylder meget, da Sebastian sætter spørgsmålstegn ved, om hun overhovedet har tid til at have en kæreste.

I virkeligheden er det slet ikke tiden, men lysten, der er problemet, indrømmer kalvepasseren nu.

- Det største problem er, at jeg ikke er interesseret i at bruge tid på at være sammen med ham på den måde, siger hun og forklarer:

- Den romantiske interesse faldt ret hurtigt efter kroopholdet, fordi en masse ting derimellem gik skævt. Jeg kunne ikke få lov at mærke mig selv i det hele, og derfor brugte jeg den dårlige undskyldning, at jeg ikke havde tid, når det i bund og grund var lysten, jeg manglede.

Ifølge Bianca krummer hun tæer over at se scenen på tv.
Ifølge Bianca krummer hun tæer over at se scenen på tv.
 Foto: TV2

Mellem Biancas valg af Sebastian og deres romantiske weekend gik der to uger, og her ville Bianca gerne have tid til at savne ham. I stedet dukkede han op til traktortræk, selv om hun havde bedt ham om at holde sig væk.

- Jeg ved godt, det lyder kontrollerende, men vi måtte jo ikke vise os sammen (for ikke at spolere programmet, red.). Jeg ved, at folk kigger på mig, og jeg ville ikke have noget hængende på mig.

Følte sig overvåget

Bianca havde planlagt turen til traktortræk med sine veninder et år før arrangementet og understreger, at Sebastian aldrig før har været til det.

- Jeg havde drukket lidt, og så er jeg mere tilbøjelig til at sige, hvad jeg mener, så jeg spørger ham, hvad fanden han laver der. Han siger, at han bare er af sted med en kammerat, og det tror jeg ikke en skid på.

Den episode kunne koklapperen ikke ryste af sig. Hun følte sig overvåget.

- Jeg havde en følelse af, at han ikke stolede på mig. Det var min første indskydelse: At han ville holde øje med, om jeg lavede noget med andre.

Sebastian er dog ikke enig i, at Bianca bad ham om at blive væk. Ifølge ham var de ugen inden til traktortræk sammen, hvor hun havde nævnt det pågældende event.

- Vi havde snakket om, at det kunne være fedt, hvis jeg kom. Det er bestemt ikke mit indtryk, at hun sagde, jeg ikke skulle komme. Jeg er faktisk 100 procent sikker på, at hun ikke har nævnt det.

- Derfor kommer det som et chok for mig, at hun siger, jeg kommer for at overvåge hende. Det har på intet tidspunkt været min intention.

Efter at have set ugens afsnit har Bianca skrevet og bedt Sebastian om forladelse.

- Jeg undskyldte for min opførsel og skrev, at jeg håber, han har det godt. Jeg kunne mærke, at jeg havde behov for at sige, at jeg ikke var helt fair.

- I dag ville jeg ønske, at jeg havde trukket vejret og fået samtalen til at køre lidt mere venligt i stedet for så fjendsk, som jeg egentlig kørte den.

Sebastian fortryder ikke, at han deltog i programmet, men han vil i fremtiden træde mere varsomt i forhold til at date kvinder med Borderline.

- Som udgangspunkt er det noget, der skræmmer mig lidt væk, men det er ikke noget, man ikke kan snakke om. Jeg har selvfølgelig sat mig ind i, hvad det er, men jeg regner med, at der er forskellige grader af det, og hvor meget det kommer til udtryk.

- Jeg er ikke 100 procent afvisende over for at date en med Borderline, men jeg er mere påpasselig med det nu, for man bliver da lidt skræmt af sådan en situation der.

Sponsoreret indhold