Kendte6 timer siden

I kløerne på Katherine Diez: Kendte mænd på stribe

Forfatteren har som regel tabt sit hjerte til kendte eller kunstneriske mænd
Som 20-årig fik Katherine Diez kæresten Alex, som hun var sammen med i Aarhus i fire år – hendes til dato længste forhold.
Som 20-årig fik Katherine Diez kæresten Alex, som hun var sammen med i Aarhus i fire år – hendes til dato længste forhold.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Forlaget sletter afsnit i Katherine Diez-bog og fjerner person

Døren til Katherine Diez’ soveværelse er for alvor sparket op for offentligheden – og det endda af influencerens egen stiletfod.

I hendes bog ”I egen barm” er der således opgjort en stor del af den fransk-danske femme fatales mandeerobringer gennem tiden.

Og her er masser af ældre, kreative folk at finde på listen.

De færreste er sikkert i tvivl om, at Diez har flettet fingre med manuskriptforfatter Adam Price og politikeren Dan Jørgensen.

Før dem – og før Diez for alvor selv blev et navn, man kendte – var det musikeren Kenneth Thordal, der ellers var i dyb sorg, da han mødte Katherine i 2017. Hans yngste datter var nemlig lige død kort forinden.

– Selvfølgelig er der noget grotesk i, at den store datter flytter, og den lille datter dør – og så flytter den unge kvinde ind. Har hun daddy-issues? Ja, selvfølgelig har hun det i et eller andet omfang, når hun er sammen med en mand, der er 24 år ældre, end hun selv er, har han fortalt i et interview med Alt for damerne.

Katherine varmede sig hos Dan Jørgensen, 49, mens klimaministeren forsøgte at holde kloden kold.
Katherine varmede sig hos Dan Jørgensen, 49, mens klimaministeren forsøgte at holde kloden kold.
 Foto: Hanne Juul

Svensk frieri

Inden da plejede Diez omgang med ”Hotellet”-skuespilleren Martin Hestbæk, som hun mødte på Tinder i 2014, hvor hun boede i Aarhus, og han var på besøg i Jylland. Det var den 18 år ældre skuespiller, der importerede den jyske bogorm til København.

Her mødte hun en svensk skuespiller, som hun ikke nævner navnet på i bogen. Med ham flyttede hun kortvarigt til Malmø.

– Han fortalte om sine planer for at fri til mig. Jeg behandlede ham usselt, skriver Diez og forklarer, at hun allerede havde fundet en anden – en journalist, som behandlede hende usselt, før hun så mødte Kenneth Thordal.

Mens flere andre ekser er blevet anonymiseret i Diez-bogen, står 57-årige  Adam Price s navn nævnt mange, mange gange.
Mens flere andre ekser er blevet anonymiseret i Diez-bogen, står 57-årige Adam Price s navn nævnt mange, mange gange.
 Foto: Hanne Juul

– Min musikerkæreste udgav et album med en sang, der beskrev, hvordan jeg altid søgte ud. Altid var på vej. Videre, skriver Katherine, som altså fortsatte videre – til Dan Jørgensen og Adam Price.

https://imgix.seoghoer.dk/20241017124527-091ba36f-8cd2-4a07-9630-fc39a9219d79/a1df2f48-dae7-4f85-981f-7fdff9b6820c.jpg
 Foto: Aller Media

Var utro med ven

Nok bliver Kenneth Thordal, 58, ikke nævnt med navn i Diez’ bog, men der er ingen tvivl om, at det er ham, hun omtaler som ”min musikerkæreste”, som hun i øvrigt ikke var helt tro.

– Jeg fik en åndelig affære med min mentor og underviser fra et tidligere semester og en ikke så åndelig affære med en ven, som underviste i crossfit, skriver hun i ”I egen barm”.

https://imgix.seoghoer.dk/20241017124527-091ba36f-8cd2-4a07-9630-fc39a9219d79/7d7dabe8-5124-4115-9a11-d46d1e257b59.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Vild med Klaus Pagh

Det var skuespilleren Martin Hestbæk, 53, der fik fornøjelsen af Katherines selskab i en rum tid. Men det var ikke kun på grund af hans store charme.

– Han var skuespiller, og det var jeg vild med, og jeg var vild med hans to små piger, hvis morfar var Klaus Pagh, som jeg fik et crush på, da jeg første gang så ham spille over for Ghita Nørby i ”Ung Leg” fra 1956, skriver Diez om forholdet til Anne Oppenhagen Paghs eksmand.

Sponsoreret indhold