Kendte14 timer siden

People's undviger spørgsmål om Katherine Diez: Det vil de ikke svare på

Forlaget People’s, som står bag Katherine Diez’ biografi ”I egen barm” er yderst fåmælte omkring forfatterens første optræden siden hendes bogudgivelse
OPGAVE:Premiere Miss Saigon på Det Ny TeaterSTED: Det ny teaterJOURNALIST: Majken Munk og Tanja LarsenFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20230209
Katherine Diez vil 2. november oprtæde på BogForum i forbindelse med sin udgivelse "I egen barm".
 Foto: Hanne Juul

Da informationerne om Diez’ første optræden siden sin bogudgivelse 1. oktober, er sparsomme, har SE og HØR rakt ud til forlaget for at blive lidt klogere på, hvad der kommer til ske.

SE og HØR ville gerne have haft svar på, om interviewet udelukkende kommer til at dreje sig om arbejdet med bogen, eller om Diez også berører modtagelsen og tilværelsen efter udgivelsen.

Vi har ligeledes spurgt, om det er muligt at stille spørgsmål efter interviewet eller at få sin bog signeret af forfatteren.

Da Katherine besøgte P1-programmet ”Genstart” gav hun udtryk for, at hun er i live, men vil ikke kategorisere det som at leve.

SE og HØR har derfor ligeledes spurgt, om forlaget vurderer, at hun er stærk nok til den offentlige optræden, og hvad de gør for at passe på hende.

Informationerne forbliver fortsat sparsomme. I et mailsvar skriver forlaget således:

- Det er korrekt, at Katherine Diez er programsat på BogForum lørdag. Formatet er et helt traditionelt sceneinterview, hvor hun fortæller om sin bog. Der vil ikke være mulighed for at stille spørgsmål, sådan som der normalt ikke er på BogForum.

SE og HØR vil naturligvis være til stede på Bogforum og forsøge at få en kommentar fra forfatteren selv.

Sponsoreret indhold